BFKC: Igazolások a téli felkészülési időszakban


Gávai Ferenc edző nyilatkozata:

" Varga Attila Orosházáról, míg testvére Varga Antal Miskolcról érkezett a békési csapatba. Attila irányító pozícióban jelent erősítést, míg Antal bal szélső poszton.
Két gyors, erőszakos és technikás játékosról van szó. Nagyon remélem, hogy sokat tudnak hozzátenni a támadójátékunkhoz!
Sajnos meg kellett válnunk Laurinyecz Dávidtól, akinek ezúton is kívánok sok sikert a sportpályafutásához és a civil életéhez is!
További igazolások egyelőre nincsenek tervben a közeljövőre nézve.
Jelen pillanatban a fizikai felkészítés folyik, de már játszunk edzőmérkőzéseket. Minél előbb be kell építeni a csapatba az új játékosokat. Közel van a tavaszi rajt, február 13-án már bajnoki mérkőzést játszunk, reméljük minél több sikerrel! "


Varga Attila:

" Nagyon jól érzem magam a régi csapattársak között. 2008-ban még teljesen más csapat volt, más osztályban. ( Akkor az NB1-ben az 5. helyet szereztük meg. ) Bízom benne, hogy az akkori formámat most is tudom hozni és hasznára leszek a csapatnak! "


Varga Antal:

" 1 évet játszottam itt régebben, sok jelenlegi játékos volt már akkor is csapattársam, így nincs gondom a beilleszkedéssel. Szeretnék hozzájárulni a játékommal a csapat sikeréhez és ahhoz, hogy minél jobb eredményt érjünk el! "


Holnap ismételten edzőmérkőzést játszik az Erste-Békési FKC, 18:00-tól a romániai Torda csapatát látják vendégül! A fiúk számítanak a szurkolókra, és a buzdításra!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!