Ez Történt Békésen 2010-ben IV. rész


Megjelent: 2011 Január 18. ( Kedd ) 11:26
Módosítva: 2016 Január 12. ( Kedd ) 16:20
Sikeres volt a Sport Bál, új székházat kapott a Polgárőrség, számos elismerést a Belencéres, Zámbó András lett az FGYKI új igazgatója, Erdős Norbert kornánymegbízott lett, a Kulturális Központhoz került Dánfok - Ez Történt Békésen - a Békés Mátrix összefoglalója 2010-ről

December


Újabb lépéseket tesz a Békés—Gyula közvetlen buszjáratért a Kereszténydemokrata Néppárt békési szervezete — jelentette be a KDNP sajtótájékoztatóján Mucsi András önkormányzati képviselő.

Születésének századik évfordulója alkalmából a mai napig az egyik legnépszerűbb magyar színésznőre, Karády Katalinra emlékeztek tegnap Békésen.


Második születésnapja alkalmából tartott nagyszabású koncertet a Hangfektus zenekar Békésen.

Majd’ 600 ezer forint gyűlt össze az immáron második alkalommal megtartott békési sportbálon - derült ki a decemberi összegzésből.

Százharminc diák felsőoktatási tanulmányait támogatja a békési önkormányzat a Bursa Hungarica 2011-re kiírt ösztöndíjpályázata keretében

Negyven új bölcsődei fektető érkezett a napokban a békési Bajza utcai bölcsődébe.


Nem csak az "Ezüstpitykés táncos" címet nyerte el a közelmúltban megtartott Országos Ifjúsági Szólótáncverseny egri döntőjében Okányi Mihály, a békési Belencéres Néptáncegyüttes tehetsége, de emellett a zsűri egyedül csak őt juttatta tovább a megmérettetésről a felnőttek fináléjába.

Átadták a békési polgárőrség új székházát.

esen hetvennel is képes száguldani

Faragó Zalán még csak alig hatéves, ám motorjával máris képes elérni a 70 kilométeres/órás sebességet. Nem is csoda, hogy a békési fiatalember a közelmúltban nálánál idősebbeket is megelőzve szerzett országos bajnoki címet — tudta meg a bekesmatrix.

Zámbó Andrást bízta meg a békési székhelyű Farkas Gyula Közoktatási Intézmény igazgatói feladatainak ellátásával a Békés megyei önkormányzat.

A békési Szegedi Kis István Református Gimnázium és Általános Iskola százharmincöt diákját ajándékozták meg a karácsonyi ünnepek előtt összesen közel hatszázezer forinttal.

Erdős Norbertet, Békés és térsége országgyűlési képviselőjét nevezte ki a Békés Megyei Kormányhivatal élére Orbán Viktor miniszterelnök

Egy-egy tányér babgulyással vendégelte meg a békési önkormányzat karácsony előtt a hajléktalanszálló lakóit.

Dr. Farkas Lászlót választotta Békés aljegyzőjévé decemberi ülésén a békési képviselő-testület.

2011-ről a békési kulturális központ működteti a dánfoki üdülőközpontot - erről szintén a képviselők döntöttek decemberben.

Mozgalmasan telt a Békési Önkéntes Köztestületi Tűzoltóság szilvesztere. Előbb egy ház kapott lángra, majd egy televízió robbant fel a városban.

MI TÖRTÉNT 2009-ben BÉKÉSEN? ITT ELOLVASHATOD A MÁTRIX ÖSSZEFOGLALÓJÁT

MI TÖRTÉNT 2010-ben Békésen? ITT A TELJES ANYAG!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!