Személycserék a békési FIDESZ-ben!


Dr Hajdú Anikó és Rácz Attila folytatja a képviselői munkát a békési testületben.

Erdős Norbert mai sajtótájékoztatóján jelentette be a békési testületet érintő személyi változásokat.

Mint ismeretes, Békés és térsége országgyűlési képviselője január elsejétől kormánymegbízott is, illetve képviselőtársa, Blaskovits Péter pedig kormánytisztviselő lett, így törvények miatt mindkettőjüknek le kellett mondaniuk önkormányzati képviselői posztjukról, Blaskovits Péternek továbbá a helyi Fideszben betöltött tisztségeiről is.

Az így megüresedő képviselői helyekre a helyi szervezet döntése alapján Dr Hajdú Anikó és Rácz Attila kerülnek, akik mindketten jelöltek is voltak az őszi önkormányzati választáson.

Az új képviselők bizottságokban is részt vesznek, így Dr Hajdú Anikó az oktatási és kulturális, míg Rácz Attila a gazdaságiban lesz tag.

Erdős Norbert az oktatási és kulturális bizottság új külsős tagjaként Barnáné Varga Emilliát is bemutatta a sajtónak.

Dr Hajdú Anikó fogszakorvos, Barnáné Varga Emillia a SZKIRG tanítója, Rácz Attila pedig a Torony Rádió Békés vezetője, a városban temetkezési szolgáltatást is végez.

Rácz Attila elmondta, hogy heteken belül tisztújítás lesz a békési Fideszben, a cél a megújulás és a hatékony munkavégzés, ígérete szerint mindenütt ott lesznek, ahol szükségük lesz rájuk és felelősen kívánják a FIDESZ és a rájuk szavazó békésiek érdekeit képviselni a testületben.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!