A BSZSK II. folytatta jó szereplését


A Jász-Nagykun-Szolnok megyei felnőtt bajnokság keretében két újabb győzelmet szerzett a BSZSK II.

Január 19- én folytatódott a Békési SZSK II. csapata számára a Jász-Nagykun-Szolnok megyei felnőtt férfi kosárlabda bajnokság.

A békési fiúk Szolnokon jártak, ahol először a Jászberény junior csapatával mérkőztek. Könnyed, szellemes játékkal győztek a békésiek. Kiemelkedett a mezőnyből Szalay Krisztián, aki nagy lelkesedéssel, kedvvel játszott.

A második mérkőzésen a Szolnoki VSI "A" csapata volt az ellenfél. A szolnoki sportiskolások agresszív védekezése meglepte a békési fiúkat, így sokáig fej fej mellett haladtak a csapatok, azonban az utolsó negyedben a BSZSK a maga javára fordította a mérkőzést.

Ezzel a sikerrel már biztos, hogy a csoportban az első három hely valamelyikét szerzik meg Szalayék, így a rájátszás felsőházában folytatják majd a bajnokságot. Addig azonban van még néhány mérkőzés. A következő fordulóra rövidesen Békésen kerül majd sor. A színvonalas rendezésű bajnokság jól segíti a békési utánpótlás fejlődését.

Eredmények:

BSZSK II. - Jászberényi junior 105 - 57 (22-12,34-12,17-18,32-15)

Jv:Balogh, Fehérvári, Pál Szabó

BSZSK II. SZALAY(44), Nagy Á.(14/3), Korcsog(13), Molnár(-), HARASZTI(6) Csere: VÁMOS(15/3), Kertes(2), Szöllősi R.(4), Garbár(2), Szöllősi B.(5) Edző: Balog Vilmos

SZOLNOKI VSI - BSZSK II. 56 -79 (16-25,20-10,8-18,12-26)

Jv:Fodor, Pál Szabó, Szabó

BSZSK II.:SZALAY(20), KORCSOG(35), Molnár(2), Haraszti(7), Nagy(8) Csere:Ssöllősi R.(6), Szöllősi B., Kertes, , Vámos(2), Garbár Edző: Balog Vilmos


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!