Bajnok lett a BFC serdülõ csapata


A 2008/09-es serdülõ bajnokságot veretlenül 152 lõtt és 17 kapott góllal a Békési Futball Club korosztályos együttese nyerte meg.

A bajnokság befejeztével rendezte meg a Békés Megyei Labdarugó szövetség ugyanennek a korosztálynak az idei Szuper kupát amelynek helyszínéül a Békési Sportpályát jelölték ki.

Három csapat küzdött meg a végsõ gyõzelemért a Battonyai TK, a Békéscsabai UFC és a Békési Futball Club. Az elsõ mérkõzés a békésiek számára jól alakult, hiszen 10:0-ás gyõzelmet arattak a Battonyaiak felett. A házigazdák második mérkõzése sajnos már nem sikerült ilyen jól, a jobb erõkbõl álló Békéscsabai UFC csapatától 3:1-es vereséget szenvedtek, így második helyen végeztek a tornán.

Végeredmény: 1. Békéscsabai UFC 6pont. 2. Békési FC 3pont. 3. Battonyai TK 0pont

A Békési csapat tagjai: Ollé Péter, Takács Máté, Megyeri Zsolt, László Norbert, Csikós Sándor, Oláh Zoltán, Szabó Zoltán, Jankó Róbert, Debreczeni Mihály, Bohus András, Farkas Mihály, Reszelõ József, Szabó Dávid, Bohus Bence, Maczkó Márk, Pásztor Mátyás,

A Megyei I. osztályú ifjúsági bajnokságban a korosztályuknál 3-4 évvel fiatalabb Békési FC csapata az elõkelõ 5. helyen végzett. A felnõtt együttesnek pedig sikerült a bennmaradás a Megyei I. osztályban.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!