A Békési Lemezgyáros!


24 órában mûködik a békési stúdió!
Részletek:

Petneházi Géza számára stúdiójának kiépítése egy igazi álom valóra válása.

Géza ismert zenészkörökben, rokkantnyugdíjasként a zene nem csak a hobbyja, az élete is egyben.

Az elmúlt évek során lassan, aprólékosan építette fel saját házában speciális hangstúdióját, amely az idei év elejó óta szinte 24 órában üzemel.

A korábbi stúdióhoz képest - meséli Géza - egy jóval nagyobb alapterületû, akár egy 10 tagú együttes is könnyedén elfér benne és hála a hosszú évek aprólékos munkájának - az alkalmazott stúdiótechnika is jóval fejlettebb lett.

De kikkel dolgozik együtt Géza?

Nem csak stúdiótechnikus, zeneirendezõ, hanem szövegíró és zeneszerzõ is egyben Giannai - akit keresztény körökben csak ezen a néven ismernek.

Sok keresztény zenekarnak segítettem már lemeze elkészítésében, volt, hogy teljesen egymagam írtam az egészet, így pl a Szeráf, Pintér Béla, B Matt és ezek remixei is nálam kélszültek, ezek érdekessége, hogy keresztény felvételek, dicsõítõ dalok - de a legkülönbözõbb hangszerelésben, stílusban - meséli Géza

A világi vonalban is sok együttessel és szólistával dolgozott - dolgozik együtt. Egyebek között õ írta a DE JAVU, DINA, a JAFFA jópár dalát, besegített Hevesi Iminek és La Bombának, élõben rögzítette a Körös Citerazenekart és Horváth Elek jazz jamjeit.

Újabban TAKY új lemezét és egy titkos feltörekvõ, RAMI egyes dalait is írja.

A saját dalok és album kérdésre nevetés a válasz! Tudod, folytatja Géza, a suszternek is a cipõje lyukas, így vagyok én is saját zenéimmel, bár dalok íródnak folyamatosan.

Reméljük, hamarosan bemutathatjuk Gianni saját anyagait is!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!