Játszóház volt a SZKIRG-ben


2011. február 5-én a Szegedi Kis István Református Általános Iskola a nagycsoportos ovisok és szüleik számára "Tavaszváró Játszóházat" tartottak.

Az alkalom során a gyerekek betekintést nyerhettek az iskola életébe, megismerkedhettek az első osztály indító tanítókkal. - Az 1.a osztály tanítói Gion Márton és Kutyik Ilona, az 1.b osztály tanítói Gyaraki Anikó és Szabó Edina és az 1.c osztály tanítói Kiglics Ágnes és Petneházi Eszter lesznek. -

A délelőttöt furulyán játszott vidám dallamokkal nyitották meg a 4.b osztályos gyerekek, és tanítók. A vendégekeket Békési Mihály tagintézmény-vezető köszöntötte, majd bemutatkoztak az új osztályokat indító tanítók.

A 4.b osztályos gyerekek egy népszerű gyerekeknek szóló dallal kedveskedtek a vendégeknek, majd a 4.c osztályos Somlyai Norbert mondott verset és mesét. A bemutatkozások és köszöntők után a gyerekek 4 helyszínen vehettek részt kézműves foglalkozásokon, miközben az őket elkísérő szüleik beszélgethettek az intézmény tanítóival, vezetőjével.

Az iskola a beiskolázás előtt még egy alkalommal lehetőséget nyújt a szülőknek, hogy betekintést nyerjenek az iskolai életbe. Február 09-én 8 órától várják elsősorban a szülőket a bemutató tanításokra. A nap programja a következő lesz:

1. óra hittan, a 2.a osztályban. Az órát Szabó Balázsné Bondár Mónika tartja.

2. óra olvasás a 2.b osztályban. Az órát Gion Márton tartja.

3. óra olvasás a 4.b osztályban. Az órát Gyaraki Anikó tartja.

4. óra olvasás a 4.c osztályban. Az órát Kiglics Ágnes tartja a Petőfi utcán található épületben.

Erre az alkalomra is szeretettel várják az intézmény vezetői, a tanítók és diákjaik a kedves érdeklődőket!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!