Játékos sportverseny


CSAPATUNK A JÁTÉKOS SPORTVERSENY DÖNTŐJÉBE JUTOTT

2011. február 3-án a Békési Kistérségi Iskola tornatermében került megrendezésre az általános iskolások játékos sportversenyének megyei döntője.

A körzeti győztesek közül 6 iskola jelent meg. A megnyitón Izsó Gábor polgármester köszöntötte a bejutott csapatokat: A békéscsabai 2-es számú Általános Iskola, a békéscsabai Erzsébehelyi Általános Iskola,a gyulai 5-ös Számú Általános Iskola, a gyulai Implom József Általános Iskola az orosházi Eötvös József Általános Iskola, valamint a vendéglátó Dr. Hepp Ferenc tagiskola versenyzőit.

Városunk polgármestere megnyitójában reményét fejezte ki hogy a jól felkészült csapatok méltóan megállják helyüket és ezzel örömet szereznek iskolájuknak, felkészítő tanáraiknak és szüleiknek és hogy a versenyben első helyezést elért csapat az országos bajnokságon is méltóan képviseli megyénket.

Ezután Veres Zsolt testnevelő tanár vezetésével elindult a verseny. A kilencfordulós összecsapásban olyan számok szerepeltek, mint táskahordás karikával, akadálypálya, célbadobás, pókjárás, rákjárás.

Az egész délelőtt tartó verseny első helyezését 48 ponttal a gyulai 5-ös Számú Általános Iskola nyerte el. Iskolánk versenyzői csak 1 pont hátránnyal kerültek a második helyre. Ez a két csapat lesz Békés megye képviselője az országos versenyen. A harmadik helyet a gyulai Implom Általános Iskola szerezte meg 38 ponttal.

A csapatok az érmeket iskolánk tagintézmény vezetőnőjétől Deákné Domonkos Juliannától vehették át. Gratulálunk a szép sikerekhez és további eredményes versenyzést kívánunk.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!