BFKC: Balmazújvárosi KK - Erste-Békési FKC


Megjelent: 2011 Február 21. ( Hétfő ) 20:51
Módosítva: 2011 Február 22. ( Kedd ) 09:26
" egy nyerhető mérkőzésen nem sikerült győznünk. "

Balmazújvárosi KK - Erste-Békési FKC: 29-28 (14-13)

Játékvezetők: Dohány József és Varga Zsolt
Versenybíró: Sebők György

Balmazújvárosi KK: Kőrizs István, Mózes Dániel, Kotrics Gergely 7, Balogh Szabolcs 6(2), Csébi Zoltán, Csonka Péter, Fülöp Lajos 3, Boczák Kornél, Tréki Tamás, Varga Dániel 3, Feind Zoltán, Kincses László 1, Kolep Miklós 4, István Péter 5.
Edző: Hideg János

Erste-Békési FKC: Domokos Dusán, Kovács István, Füleki Áron 4, Zöldy Tamás 3, Habuczki Tamás, Szatmári László, Varga Attila 2, Molnár Sándor 1, Molnár Zoltán, Ardeleán Péter, Teimel Róbert 1, Varga Antal 2, Mohácsi Árpád 14(6), Polgár Tibor 1.
Edző: Gávai Ferenc

Gávai Ferenc: " Szomorú vagyok, mert egy nyerhető mérkőzésen nem sikerült győznünk. Sajnos amiben eddig erősek voltunk - gondolok itt a védekezésre és a kapusteljesítményre -, az sajnos ezen a meccsen elég gyengére sikeredett. Még így is nyerhettünk volna, ha a döntő pillanatokban nem követjük el a butaságainkat. Az élet nem áll meg, készülünk a Cegléd elleni rangadóra, ami sajnos idegenben lesz. Remélem fel tudunk nőni a feladathoz! Szomorú dolog, hogy a Miskolc csapata visszalépett, de sajnos a mai világ ilyen bizonytalan. Itthon sajnos csak máricus 19-én játszunk, méghozzá a Hajdúböszörmény ellen! "

Hétméteresek: Balmazújváros: 2/2
Békés: 7/6

Zöldy Tamás: " Sajnos nem volt megfelelő a védekezésünk, így sok gólt kaptunk. A 29 idegen gól, soknak számít, pedig eddig, a védekezésünkről voltunk híresek. Lerohanásgólokat is kaptunk. Sok támadásunkat elég pontatlanul fejeztük be, sok ziccert kihagytunk. Értékes 2 pontot hagytunk Balmazújvárosban! "

Füleki Áron: " Küzedelmes meccsen kezünkben volt a győzelem, de nem sikerült vele élni. A védekezésünk a szokásosnál gyengébb volt! "

Ifi:

Balmazújvárosi KK - Erste-Békési FKC: 23-29 (12-13)

Játékvezetők: Vágó Barbara és Vágó Ilona

Erste-Békési FKC: Németh Richárd, Morva Tamás 2, Győri Mátyás 2, Bögre Tamás 3, Remes Tamás, Bereczki Dénes, Branyiczki György 3, Roczó Tamás 3, Szabó Bence, Styop Miklós, Farkas Bálint 6, Fekete Bálint 9(2), Kiss Norbert, Prorok Ernest 1.
Edző: Kádas László, Papp Bálint

Hétméteresek: Balmazújváros: 4/4
Békés 2/2


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!