A legjobbak között a „szegedis” mesemondó


Megjelent: 2011 Február 24. ( Csütörtök ) 10:21
Módosítva: 2014 Június 22. ( Vasárnap ) 13:29
A „Hétmérföldes csizma” kistérségi mesemondó versenyen, az előkelő II. helyet szerezte meg korosztályában Somlyai Imre Norbert, a Szegedi Kis István Református Általános Iskola 4. c osztályos tanulója (osztálytanító: Kiglics Ágnes).

A Köröstarcsa Község Önkormányzata Arany Gusztáv Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, valamint a Szabó Károly Művelődési Ház által január végén szervezett "Hétmérföldes csizma" kistérségi mesemondó versenyen, az előkelő II. helyet szerezte meg korosztályában Somlyai Imre Norbert, a Szegedi Kis István Református Általános Iskola 4. c osztályos tanulója (osztálytanító: Kiglics Ágnes).

A "kis mesélő" a kétfordulós versenyben először szabadon választott kedvencként Benedek Elek tréfás meséjét, majd a minden induló számára kötelező, A macska című történetet osztotta meg a közönséggel és a zsűri tagjaival.

A színvonalas irodalmi megmérettetésen a megye kistérségének számos általános iskolása képviseltette magát, közöttük több békési intézmény diákja is.

A lelkes mesemondóknak a verseny közben kézműves foglalkozással kedveskedtek a szervezők, akik meglepetés műsorral is igyekeztek még emlékezetesebbé tenni számukra a "mesés" napot.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!