A Szarvasi Inkubátorházból látogattak a Békési Inkubátorházba


A Vállalkozói Centrum – Békési Inkubátorház adott otthont annak a tapasztalatcserének, melyet Békés és Szarvas városok inkubátorházait működtető szakemberei folytattak.

Izsó Gábor polgármester mindenek előtt beszámolt a Békésen megvalósított fejlesztésekről, köztük a jelenleg már üzemelő Békési Inkubátorházról is.

A tapasztalatcsere azt mutatta, hogy a két településen alapvetően más jellegű vállalkozások veszik igénybe a helyi inkubátorház szolgáltatásait, viszont a projekt megvalósítása és a létesítmények üzemeltetése közel azonos módon folyik. Az egyeztetések kiterjedtek a két település közti lehetséges együttműködések felkutatására, valamint tárgyaltak inkubátorház szövetségekhez való csatlakozás lehetőségéről is.

A békési látogatást hamarosan a szarvasi inkubátorház viszontlátogatása fogja követni.

A tapasztalatcserén Szarvas város részéről Kiszely Mihály gazdasági vezető tanácsnok, Pákozdi János a Szarvasi KOMÉP Városgazdálkodási Kft. ügyvezetője, Fábri Zoltán a lakásgazdálkodási üzletág vezetője valamint a szarvasi inkubátorház két munkatársa Tobak László projektmenedzser és Virág Ferenc találkoztak Izsó Gábor polgármesterrel, Domokosné Bartyik Mártával a békési inkubátorház vezetőjével, Gyebnár Péter projektmenedzserrel és Szekeres Andreával, a létesítmény munkatársával.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!