BFKC: Nyilatkozatok


Ki mit vár a hétvégi hazai mérkőzéstől?

Gávai Ferenc: " Örülök, hogy végre most már hazai környezetben is pályára léphetünk! Biztos már a nézőink is ki voltak éhezve egy kis kézilabdára. Csak egy magabiztos győzelemmel lennék elégedett, ehhez koncentráltan kell játszanunk. Nem hiszem, hogy ezzel probléma lesz, hiszen a csapat is várja már az idei első hazai mérkőzést. Reméljük, egy jó hangulatú meccset játsszunk és kiszolgáljuk a szurkolóinkat. HAJRÁ BÉKÉS! "

Varga Attila: " A héten sajnos az ünnep miatt egy edzéssel kevesebb volt, de így is sikerült maximálisan felkészülnünk. Végre hazai környezetben játszunk. Magabiztos, hazai győzelmet és sok szurkolót várok! "



Polgár Tibor: " Közel másfél hónapja elkezdődött a bajnokság és most lesz az első hazai mérkőzés, amit nagyon várunk, hiszen végre újra hazai szurkolók előtt játszunk. A mérkőzésen jó játékot és hazai győzelmet várok! "



Molnár Zoltán: " A biztos győzelmek a legveszélyesebbek, mert egy olyan csapat akinek nincs vesztenivalója, mindenkire veszélyes lehet. Ettől függetlenül mindenképpen győzelmet várok! "



Ardeleán Péter: " Hazai pályán mindenképpen győzelmet várok. Jó lesz hosszú idő után végre itthon játszani. Bízunk benne, hogy jó játékkal sikerül a 2 pontot begyűjteni! "



Kardos Imre(gyúró): " Jó játékot és 5-6 gólos békési győzelmet várok, valamint egy-két kulcsjátékosunktól kicsit többet! "


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!