Nyárvégi Kikötõi Kupa lesz a Kishajó Kikötõben


Hagyományteremtõ szándékkal igazi szezonzárót tartanak a Körös mellett Békésen! A részletek:

2009. augusztus 30-án a Békési Kikötõben egy látványos kajak-kenu duatlon versennyel búcsúzik a nyártól a rendezõ Békési Kajak-Kenu Club és a Békési Kishajó-kikötõ.

Elõször a kajakosok és kenusok versenyeznek egymással egy érdekes versenyszámban, ahol a versenyzõknek egy 600 méteres kör után ki kell ugraniuk a hajóból, majd 600 méter lefutása után, visszaugrani a hajóban és ismét leevezni a 600 métert.

Ezt követõen játékos váltóversenyre kerül sor, ahol négyfõs csapatok küzdhetnek meg különbözõ kategóriákban a „Kikötõ Bajnoka” címért. Versenyszámok: túrakenuban és horgászcsónakban 100 méter evezés, célba lövés íjjal, és egy étel elfogyasztása. Erre a versenyszámra sok szeretettel várják családok, baráti társaságok, fiatalok, idõsebbek, sportszervezetek csapatainak jelentkezését a szervezõk.

A versenyszámok mellett sok más érdekesség várja a nézõket, felállítják jurtájukat a békési íjászok, lesz modellbemutató vízen, földön, levegõben, gyerekeknek ugrálóvár, de büfé és lángossütõ is várja a kilátogatókat.

A részletes versenykiírás megtalálható a www.bekesvaros.hu, és a www.bekesmatrix.hu honlapon.

További információt Kálmán Tibor ad az alábbi elérhetõségeken: Tel.: 06–20–805–3251, kalman.tibor@bekesvaros.hu.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!