Felsős farsang


Március 4-én rendezte a Dr. Hepp Ferenc Tagiskola Diákönkormányzata hagyományos felsős farsangi bálját. Az ebéd utáni órák lázas készülődéssel teltek.

A folyosókon süteményeket, szendvicseket és üdítőt árusítottak. Mindenfelé tarka jelmezbe bújt gyerekek nyüzsögtek: soha ennyi ördögöt, boszorkát és angyalt nem lehetett még látni a tornaterem előtti téren. Nagyon sok ötletes jelmezes vonult fel, több osztály teljes létszámban csoportos jelmezbe bújt. A kora esti órákban jelmezes felvonulás vette kezdetét a tornateremben. A maskarások bemutatkozását nemcsak a közönség, hanem a szigorú zsűri is értékelte, és a legjobb ötleteket tortával jutalmazta.

Nagy sikert hozott a karaoke-bemutató: bátor egyének szólóztak, vagy énekeltek duettet, de több számot egy-egy teljes osztály adott elő. A közös éneklésből a tanárok is kivették részüket. Úgy látszik, hogy ezen a napon a régi dalok éneklése jelentett felejthetetlen élményt sokak számára.

A tombolasorsoláson sok értékes és vicces ajándék is gazdára lelt. A farsangi programot záró videodiszkót a HeppStúdió szolgáltatta. A gyerekek vidáman töltötték ezt az estét, és elmondhatjuk, hogy nagyon jól sikerült a Hepp Tagiskola idei farsangja.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!