BFKC: Vasárnap Ózdon játszanak a fiúk


Nyilatkozatok.

Gávai Ferenc, edző: " Hétvégén nagyon fontos mérkőzésünk van - persze általában mindegyik az -, a télen jócskán megerősödött Ózd ellen játszunk. Reményeim szerint el tudjuk hozni a 2 pontot, ami nagyon fontos lenne a bronzérem megszerzésért vívott harcban. Utána két hazai mérkőzés következik. Így, ha háromszor egymás után győzni tudunk, megelőzzük a Ceglédet a tabellán. Remélem, a játékosaim is átérzik, hogy milyen lehetőség előtt állunk és jó játékkal el tudjuk hozni a 2 pontot Ózdról! "

Varga Antal: " Nagyon nehéz meccsre számítok Ózdon. Egyik csapat sem mehet biztosra, de bízom benne, hogy azon csapatok közé fogunk tartozni akik győzelemmel távoznak Ózdról. Maximális koncentrációval és elszántsággal meg is valósíthatjuk ezt. Összefoglalva: mindenképpen győzelmet várok! "

Domokos Dusán: " Nagyon nehéz mérkőzés lesz. Erős, jó képességű csapattal. Ha mi koncentrálunk a saját játékunkra, hozhatjuk az elvárt győzelmet! "

Zöldy Tamás: " Az biztos, hogy egy nagyon-nagyon nehéz mérkőzésünk lesz a hétvégén. Az ózdi csapat jó formában van az eredményeik alapján. Remélem, hogy a védekezésünk sziklaszilárdan összetud majd állni és hatástalanítani tudjuk az ózdi támadásokat. A győzelemhez elengedhetetlen a jó támadójáték és több egyéni teljesítmény. "

C. Veres János, technikai vezető: " Biztos, 2 gólos győzelmet várok. Remélem, hogy a védelmünk összeáll és a két szélső játékosunk megerősödik és gólerősek lesznek. Bízom benne, hogy végre tapsolhatunk gólokat a beállóknak, mert eddig nagyon szerényen termeltek. "


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!