BFKC: Szombaton érkezik a Törökszentmiklós


Ki mit vár a mérkőzéstől?

Gávai Ferenc: Biztos, hogy nagy csata lesz a Törökszentmiklós elleni mérkőzésünk, hiszen igazi presztízs csata várható. Remélem sokan ki fognak jönni és buzdítják majd a csapatot. Nem lesz könnyű mérkőzés, de ha ózdi formánkat hozzuk, akkor nem lehet probléma ez a meccs sem. A Törökszentmiklós erősödött, hiszen a télen leigazolták Stéhlit irányító pozícióba. Rá és a bal átlövő Takácsra kell különösen figyelnünk. Jó hangulatú mérkőzés lesz, várunk mindenkit. HAJRÁ BÉKÉS!

Mohácsi Árpád: Szerintem mindenképpen nyernünk kellene. Az előjelek amik vannak, azt mutatják, hogy ez egy jó hangulatú mérkőzés lehet. Ha az ózdi meccs játékképét át tudjuk menteni erre a mérkőzésre, akkor végre a hazai közönség is egy jó mérkőzést láthat. Csak a győzelem az elfogadható!

Füleki Áron: Nagyon kemény mérkőzést, nagy harcot és hazai győzelmet várok!

Fekete Bálint: Mindenképpen győznünk kell! Biztosan hatalmas összecsapás lesz. Remélem én is hozzá tudok majd járulni a várt győzelemhez!

Molnár Sándor: Én is azt remélem, hogy hozzuk a múlt heti formánkat és magabiztos, 3 gólos hazai győzelmet várok! HAJRÁ BFKC!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!