Indul A XI. Madzagfalvi Napok programja!


A város vezetésének üdvözlõ levele és köszöntõje minden vendéghez és békésihez:

Tisztelt Vendégeink, Kedves Békésiek!

Immár hagyomány, hogy az õsz Békésen három vidám, tartalmas nappal köszönti a város lakosságát és az idelátogató vendégeket. XI. alkalommal rendezzük meg idén szeptember 4–5–6-án a Madzagfalvi Napokat. Az õszelõ az év talán legszebb, legtartalmasabb idõszaka. A föld meghálálja az egész éves munkát, új kenyér kerül a családok asztalára.

A nyár emlékeivel feltöltõdve a természettel együtt mi is szeretnénk ilyenkor egy kicsit megnyugodni, végigtekinteni a mögöttünk sorakozó hónapokon, azok eredményein. Akárcsak egy jól gondozott kert, lakóhelyünk is hûen tükrözi az ott élõk mindennapjait, munkájukat, gondolataikat.

A Madzagfalvi Napok alkalmával a város lakossága is végigtekinthet az elmúlt esztendõ eredményein, tanulságain.

A rendezvényeken évrõl-évre megjelenõ intézmények, civil szervezetek is ilyenkor mutatják be mindazt, amire büszkék. Sikereik, eredményeik ezen a három napon válnak igazán közkinccsé. Nem véletlen tehát, hogy minden évben színesebbé, tartalmasabbá válik a rendezvénysorozat, hiszen városunk és az itt mûködõ civil szervezetek is folyamatosan gyarapodnak.

Ennek a gyarapodásnak lehetünk részesei Békésen ezen a három napon valamennyien, akik ellátogatunk a számos helyszínen zajló rendezvényekre. Az elmúlt években eddig soha nem tapasztalt módon vett részt a lakosság a város életében.

Az összefogás, egymás támogatása egyre inkább részvételre ösztönzi a békésieket közös ügyeinkben. Szeretnénk, ha a Madzagfalvi Napokon még többen válhatnának részeseivé ennek az érzésnek, az együvé tartozás semmi mással nem pótolható élményének.

Ezért hívunk és várunk most mindenkit szeptember elsõ hétvégéjén a város képviselõ-testülete és a polgármesteri hivatal nevében is. Fontosnak tartottuk, hogy mindenki találjon magának való érdekes, szórakoztató programot, akár egymaga, akár családja, barátai körében látogat el valamelyik helyszínre. Látogassák meg az Ízek utcáját akár szakácsként is, vagy barátaikkal, munkatársaikkal. Vegyenek részt egy vidám, felszabadult vetélkedésben, a Madzagfalvi Hétpróbán. Külön szeretettel és tisztelettel hívjuk a lakosság mellett azokat is, akik egykor itt éltek és magukénak érzik Békést, annak múltjával, jelenével együtt. Ismerjék meg a hétvége programját, válogassanak kedvük szerint a kínálatból, hogy szeptember elsõ hétvégéjén minél többen találkozhassunk a XI. Madzagfalvi Napokon.

Viszontlátásra a Madzagfalvi Napokon!

Izsó Gábor Erdõs Norbert
polgármester országgyûlésiképviselõ,alpolgármester


Dr. Heinerné Dr. Kecskés Aranka
jegyzõ


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!