Egészségnap az Eötvös Tagiskolában


Nagy Krisztina védőnő beszámolója a Békés Mátrixon:

Hagyományokhoz hűen 2011.04.07-én az Eötvös József Tagiskolában egészségnapot szerveztünk.

A felnőttek ingyenes szűrővizsgálaton vehettek részt, ahol védőnők mértek az érdeklődőknek vérnyomást, vércukorszintet, testzsír-százalékot, valamint légzésfunkciót.

Az iskola tanulói, pedig játékos formában mérhették fel egészséggel kapcsolatos tudásukat. Minden helyes válaszadó pörgethetett az "egészségkeréken", és ha a szerencse mellé állt, akkor kisebb-nagyobb jutalmakkal térhetett haza. Az Elmex fogkefétől a Zewa papírzsebkendőig számos hasznos ajándékot forgathattak maguknak a diákok. Az egészségnapot az Arcadia Reklám Kft. támogatásával sikerült megszerveznünk, amiért külön köszönettel tartozunk!!

A program részeként az intézet könyvtárában egy dohányzásellenes kiállításon és programon vehettek még részt a tanulók. Valamint egy játék keretében az egészséges táplálkozás 5 pontját kellett megkeresniük az iskola területén. Az élelmes és egyben szerencsés kincskeresők szintén jutalomban részesültek. A napot intézményvezetőnk az alábbi mondattal zárta: Sikerült egy kicsit ünnepnapot csinálni, a hétköznapokbólJ


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!