Dr Pálmai: A Civilek nélkül 2010-ben senki nem gyõzhet!


Az elszámoltatáson túl összefogásra van szükség - a KDNP megyei elnöke, a békési képviselõ-testület tagja errõl sajtótájákoztatóján beszélt. A részletek:

Közeledik a változás - ennek számos jele van és lesz még 2010 áprilisáig - mondta Dr Pálmai Tamás múltheti sajtótájékoztatóján.

A békési testületben is vannak olyan baloldali politikusok, akik a várost érintõ lényeges ügyekben hajlanak a kompromisszumra és lehet velük együtt dolgozni, mondta a politikus, hozzátéve, hogy nagyon hamar eljön majd az az idõ, amikor a profi politikusok a civilek igényei szerint lesznek kénytelenek alakítani döntéseiket.

Dr Pálmai Tamás hivatalosan is bejelentette, hogy a KÉSZ békési szervezezésében Békés városa Debrecenbe látogat, ahol bemutatkozási lehetõséget kap (lásd kapcsolódó linkünk)

A képviselõ megmelítette az a problémát is, ami a békési piacról kitíltott kerékpárok ügyét illeti, mert sokan jelezték neki is, hogy az idõsebbek a kerékpárra támaszkodva tudták eddig megközelíteni a piaci árusokat.

A közmunkaprogramról szólva Dr Pálmai kifejtette, hogy annak csak igazi célja nem valósul meg: Az Út A Munkába projekt nem segíti az álláskeresést, a munkába világába történõ integrációt, mert csak 4 hónap és nem több.

Pozitív hozadéka a képviselõ szerint a rengeteg elvégzett munka, az hogy a benne dolgozók - kevés kivételtõl eltekintve - nagyon komolyan és lelkiismeretesen végzik munkájukat és nagyon sokan csak most jutnak el elõször - a kötelezõ orvosi vizsgálat miatt - orvoshoz, ahol nagyon sokan elõször itt szembesülnek azzal, hogy magas vérnyomással, vagy cukorbetegséggel küszködnek.

Külön dicséret illeti a közmunka program lebonyolítóit, a középvezetõket, és a koordinátorokat.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!