U10-es és Balázs Kupa - BFKC eredmények:


Megrendezték az U10-es fiú Régió döntőjét Hajdúnánáson 2011. április 22-én.Négy csapat vett rész a Régió döntőn ahol a Békési FKC utánpótlás csapata mind a három mérkőzését megnyerte.



Békési FKC – Felföldi I. Újkígyós 22-6

Békési FKC – Hajdúböszörmény 34- 7

Békési FKC Hajdúnánás Aprófogúak 21-9


Csapat:
Győri Kristóf, Tóth Péter, Szász Bálint, Kecskés Bence, Kiss Sándor, Szabó Pál, Csorba Dávid, Kocsor Sándor, Ásós Miklós, Horváth Zénó, Baji Gergő, Gombkötő Zsolt, Pap Róbert, Csergő Dániel
Edző: Papp Bálint


Edző nyilatkozat Papp Bálint: Tornáról érkeztünk szinte a Régiódöntőre ahol ugyan úgy folytattuk szinte a játékot, ahogy Győrbe befejeztük. Öröm számomra, hogy az 1-2 évvel fiatalabb játékosaknak is lehetőséget tudtam már itt adni és éltek is vele. Gratulálok a csapatnak. Köszönjük azoknak a szülőknek, akik segítek az utazásban.


XXVI alkalommal rendezték meg a Győrben a Nemzetközi Balász Kupát. A rendezvényen részt vett a Békési FKC csapata is a 2000-es korosztállyal. Nagy érdeklődéssel várta a csapat a Győri tornát, hiszen szinte csak külföldi csapatokkal játszottak. Tavalyi első hely után ismét az volt a cél, hogy szép eredménnyel záruljon a Torna. 8 csapat versenyzett, amiből csupán 2 magyar csapat volt így igazán ide illő volt, hogy Nemzetközi Kupa.

Csoportmérkőzések:

Békési FKC – Piccard Senec 27-7
Békési FKC – HC Vőlau 29-5
Békési FKC – SKP Bratislava 32-5

Csoportban magabiztos eredménnyel ment a csapat a közép döntőbe.

Békési FKC – Sokol Telnice 29-7
Békési FKC – XVI. Ker. KMSE 25-7

Így csapatunk csoport első lett is és várhatta a elődöntőt.

Békési FKC – HC Vőslau 29-9

Döntőbe a a Békési FKC csapatát egy horvát együttes várta aki addig nagyszerű szintén 100% eredménnyel ment a döntőbe.


Békési FKC – RK Pecine 17-0

A döntőben minden tekintetben felül múlta az ellenfelét a BÉKÉSI FKC csapata.


Győztes csapat

Győri Kristóf, Tóth Péter, Szász Bálint, Kecskés Bence, Kiss Sándor, Szabó Pál, Csorba Dávid, Gombkötő Zsolt, Pap Róbert, Csergő Dániel

Csapat edzője: Papp Bálint

Papp Bálint nyilatkoztat: Nagy öröm egy ilyen rangos Tornát megnyerni, főleg kétszer egymás után. 26 év alatt még nem volt egy magyar férfi kézilabda csapat sem aki duplázni tudod volna azonos korosztállyal egymást követő 2 évben Közép Európa legnagyobb utánpótlás tornáján. Folyamatos okos tudatos szép játékkal sikerült eljutnunk a döntőbe ahol az addig 100% teljesítménnyel szintén döntőbe jutott Horvát csapatot győztünk le igazán nagy arányban. Ezért külön dicséret illeti a csapatot, hogy amit kértem tőlük azt meg tudták valósítani ez ilyen idős korban nagyszerű dolog. Gratulálok a csapatnak a szép eredményhez.
Külön köszönöm a szülőknek, akik nélkül nem jöhetett volna össze ez a siker, és a végig azt a sok segítséget, amit kaptunk/ kaptam tőlünk. Jó úton járunk, de edzeni dolgozni kell tovább a kitűzött cél érdekében.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!