Kérje az ingyenes lombzsákot!


Békés Város Önkormányzata és a Békési Hulladékgyûjtõ Kft. ebben az évben is ingyenesen biztosít lomb, falevél, fû elszállítására használható zsákokat.

Családi házanként 6 db, tömblakásonként 2 db zsák kérhetõ ingyenesen a

Békési Hulladékgyûjtõ Kft-tõl 2009. szeptember 21-tõl 2009. október 23-ig hétfõtõl-péntekig 8.00-12.00 óra között. Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a Kft. elköltözött, az új címûk Verseny u. 3. szám. Családi házaknál a tulajdonosok valamint hozzátartozójuk, tömblakásoknál csak a közös képviselõk vehetik át a zsákokat.


A Békési Hulladékgyûjtõ Kft. vállalja, hogy ezeket a zsákokat 2009. október 9-tõl kezdõdõen külön elszállítja:


CSALÁDIHÁZAS ÖVEZETBEN HÁROMHETENTE AZ ALÁBBI NAPOKON:

2009. október 2.

2009. október 23.

2009. november 13.

2009. december 4.


TÖMBLAKÁSOS ÖVEZETBEN MINDEN HÉTEN, PÉNTEKEN SZÁLLÍT A KFT.:


Kérjük a lakosságot, hogy csak és kizárólag a lombzsákokat helyezzék ki ingatlanaik elé a fent jelzett napokon reggel 630 ig!

Felhívjuk mindenki figyelmét arra, hogy a kihelyezett zöld hulladék komposztálásra került, ezért csak a kiosztott zöld színû zsákokba, csak zöld hulladékot helyezzenek el. Amennyiben a Kft. munkatársai vegyes hulladékot találnak a zsákokban, vagy a zöld hulladék más színû illetve anyagú zsákokban kerül kihelyezésre, a cég munkatársai nem szállítják el azokat, így az elszállítás kötelezettsége és költsége a tulajdonost terheli.

A fentiek miatt kérünk mindenkit, hogy a zöld hulladék gyûjtéséhez és elszállásához csak az általunk kiosztott zsákokat használják a kellemetlenségek elkerülése érdekében. Megértésüket elõre is köszönjük.

Amennyiben az ingatlanukon nagyobb mennyiségben keletkezik zöld hulladék akkor többlet hulladék elszállításához a Kft-tõl vásárolhatnak további zsákokat.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!