Minimális gyõzelem a nyitányon.


Szombaton végre elkezdõdött a 2009- 2010- es szezon, a frissen feljutott Hajdúböszörmény csapatát fogadtuk. A találkozó elõtt minden szurkoló úgy gondolta, hogy ez a meccs csupán formalitás lesz.

Így is indult az elsõ játékrész, 9 percig gólképtelen volt az ellenfél, nagyszerûen védekeztünk, igaz, támadásban többször is bizonytalankodtunk, megéreztük Zöldy és Lõrinczi hiányát. Sajnos ami innen következett azt jobb elfelejteni. Az addig jól mûködõ védelem több alkalommal is kapitulált. Különösen a Böszörményiek beállósát nem tudtuk tartani, ennek eredményeképpen "csak" két gólos vezetéssel vonulhattunk a szünetre.

A második félidõ elsõ harmadában ismét sikerült egy nagyobb elõnyre szert tennünk, de a szívósan kûzdõ vendégcsapat nem adta fel, és a hajrára sikerült izgalmassá tenni a találkozót. Szerencsére a nagyobb rutinunknak köszönhetõen nyertünk, de azt bátran kijelenthetjük, hogy ennél több fog kelleni az elkövetkezendõ mérkõzéseken.

Erste Békési FKC- Hajdúböszörményi KE 22- 21 (11- 9)

Békés, 300 nézõ V.: Horváth, Simó

Békés: ARDELEÁN- Molnár S. 3, Polgár T. 1, MOLNÁR I. 6, Molnár Z. 1, Mohácsi 7, Szatmári 2 Cs.: Laurinyecz 1, Oláh D. 1, Habuczki Edzõ: Gávai Ferenc

A Hajdúböszörmény legjobb dobója: Szabó Cs. 6 Edzõ: Papp Lajos

Hétméteresek: 3/3, illetve 3/3

Kiállítások: 4 perc, illetve 10 perc


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!