Békés Kártya – lépések a sikeres Dánfokért


Szinte pár hét leforgása alatt közel 22 békési vállalkozó, szolgáltató jelezte, hogy csatlakozni kíván a Békés Kártya elnevezésű promócióhoz.

A kártya elsődleges célja a helyi lakosok vásárlásainak a fellendítése, valamint a Békésre látogató vendégek számának növekedése. A szervezők továbbra is olyan partnereket keresnek akik, szívesen csatlakoznának elfogadóként a Békés Kártya akcióhoz. Minél több szolgáltató csatlakozik elfogadóként, annál színesebbé válik a felhasználók számára a szolgáltatói kínálatot, nagyobb kedvet teremtve ezzel a vásárláshoz és a kártya maximális kihasználásához.
A kedvezményeket minden esetben a csatlakozni kívánó szolgáltató szabja meg ő dönti el, százalékos kedvezményt ad, vagy más módon kedvez a vendégnek.
A kártya nem névre szóló, átruházható – ezért a szervezőség bízik benne, hogy minél több ember fogja használni és igénybe venni a szolgáltatásokat. A kártya éves díja 1000 Ft a befizetett összeget a Dánfoki Üdülő Központ fejlesztésére fordítja.
Jelenleg az előkészületi stádiumban vannak a kártyák, várhatóan május végén kézhez kaphatják azok az, önkéntesek, akik áprilisba részt vettek az üdülő tábor kitakarításában.

Bővebb információ a Békés Városi Kulturális Központ honlapján (bekesikultura.hu) vagy telefonon (66/411-142) és emailen (bekesikultura@bekesikultura.hu).


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!