A Nagy Békési Facebook Invázió.


Napról-napra egyre több békési vagy innen elszármazott jelenik meg a világ legnagyobb közösségi oldalán, ami éppen tegnap köszöntötte 300 milliomodik felhasználóját! A részletek:

Jobb mint az IWIW! Ezt már sokan megerõsítették nekem az amerikai Facebook közösségi oldalról, melynek kitalálója egy alig 26 éves srác, Mark Zuckerberg, aki az egyetemi kapcsolatépítõ lapból monumentális adatbázist, kapcsolati rendszert faragott és éppen tegnap jelentte be, hogy az elmúlt 3 hónapban újabb 50 millióval 300 milliósra bõvûlt a regisztrált tagok száma.

Gyorsabb, praktikusabb, többet tud és ráadásul nem kell idétlen meghívókért könyörögni - bármikor regisztrálhatsz - csak a legfontosabb ismérvek, amiért mindenki szereti és regisztrál az oldalra amely ezzel a világ második legnagyobb webalapú internetes informatikai cége lett a Google mellett.

Napról napra egyre több és több békési ismerõs jelenik meg a Facebookon (a szerkesztõnek jelenleg 60 ismerõse van) hogy információkat cseréljen, postoljon, kommentáljon, vagy képeket pakoljon fel magáról. Sõt, van olyan is, aki végleg szakított az IWIW-vel és ide helyezte át profilját.

A Békés Mátrix mellett (Vad Péter néven nyomulunk) aktívan használja információs megosztásra az oldalt pl DJ Oli, a Koszecz Sándor és a Békési Kulturális Központ is.

A Békés Mátrix stábja nevében is ajánljuk figyelmedbe ezt az oldalt! Keress minket rajta, lépj velünk kapcsolatba!

Jelöld meg bátran a Mátrixot /Vad Pétert Te is a Facebookon!

www.facebook.com - jelentkezz be ha már tag vagy, vagy egyszerûen regisztrálj - magyar nyelven is!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!