BSZSK-MEZŐBERÉNY NBII-es bajnoki a Karacsban


BSZSK-Mezőberény megyei rangadó lesz szombaton 18.00 órától a Karacs Tagiskola tornatermében.

A megyei rangadó különleges csatát igér a kosárlabda híveinek. A bajnokság 5. helye a tét. Hazai győzelem esetén a Békés az 5. helyre kerül, maga mögé utasítva a Berényt. Külön pikantériája a meccsnek a helyszín: a Karacs tornaterme ad otthont ennek a mérkőzésnek, hiszen a Sportcsarnokban NBI-es kézilabda mérkőzés lesz. A békési fiúk legutóbb a Debreceni Betű ellen játszottak a Karacsban, amikor magabiztos győzelmet arattak. Sőt, a szezon legtöbb pontját is itt dobták, 125 pontot a Hatvan ellen. Leginkább Farkas Gergő "érzi" ezt a pályát, hiszen pont a Hatvan ellen 50 pontot szerzett itt.

Egyébként ezt a mérkőzést januárban kellett volna lejátszani a Karacsban (mert jótékonysági bál volt a csarnokban), de a berényiek megvétózták a helyszínt arra hivatkozva, hogy nincs hitelesítve NBII- es mérkőzésre a pálya. Azóta megtörtént a hitelesítés, így nincs akadálya a megyei rangadó lejátszásának.

A BSZSK vezetősége és játékosai várják a szurkolókat a Szánthó Albert utcai terembe, hiszen a 2010/2011- es bajnoki év utolsó hazai mérkőzése lesz.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!