Szombaton lesz a szezon utolsó hazai mérkőzése


Az ERSTE-Békési FKC szombaton (05.14.) játssza a szezon utolsó, hazai mérkőzését. A Városi Sportcsarnokba a tabellavezető Gyöngyös érkezik. A megszokottak szerint, 16:00-tól az ifjúsági mérkőzések zajlanak, majd 18:00-kor kezdődik a felnőtt mérkőzés!Minden sportbarátot és érdeklődőt vár az ERSTE-Békési FKC csapata!



Gávai Ferenc, edző: Sajnos a múlt hétvégén úgy tűnik, hogy nem csak a mérkőzést, hanem a bronzéremért folytatott harcot is elveszítettük, ezért egy kicsit elvagyok keseredve, viszont minden mérkőzés más. Remélem felszabadultan, görcsök nélkül fogunk játszani a már bajnok ellen, akinek jelen pillanatban is komplett NBI-es csapata van. Természetesen szeretnénk megnyerni a mérkőzést – ami rendkívül nehéz lesz -, de már nemegyszer bebizonyítottuk, hogy jobb csapatok ellen is tudunk nyerni. Bízom benne, hogy nagy létszámú közönség lesz és buzdításukkal segíteni fogják csapatomat. HAJRÁ BÉKÉS!



Varga Antal: Nagyon szoros mérkőzésre számítok. Bízok benne, hogy a debreceni mérkőzés csak egy kisiklás volt és győzelemmel helyrehozhatjuk. Remélem, hogy győzni tudunk az utolsó hazai mérkőzésen. Ha csapatszinten egységesek leszünk és mindenki hozzáteszi a plusz dolgát, akkor győzhet a Békés.


Ardeleán Péter: Szeretnénk jó játékkal búcsúzni a bajnokcsapat ellen. A múlt heti vereségünkkel eldőlt, hogy valószínűleg a 4. helyen dogunk végezni, ezért felszabadult játékot várok a csapattól. Meglátjuk mire lesz elég az osztály legjobb csapata ellen.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!