Csömör KSK – Erste-Békési FKC: 34-36 (18-20)


Bezsámoló a BFKC meccseiről!


Erste-Békési FKC: Domokos Dusán, Kovács István, Füleki Áron 5, Zöldy Tamás 7, Habuczki Tamás 2, Varga Attila, Molnár Sándor 4, Molnár Zoltán 2, Styop Miklós, Fekete Bálint 1, Varga Antal 3, Ardeleán Péter, Mohácsi Árpád 11(4), Polgár Tibor 1.
Edző: Gávai Ferenc

A bajnokság 4. helyén végzett együttesünk idegenbeli győzelmével. Mohácsi Árpád 172 dobott góllal a góllövő lista második helyén végzett.

Ifi:

Csömör KSK – Erste-Békési FKC: 31-30 (14-13)

Erste-Békési FKC: Német Richárd, Morva Tamás 11, Paulcsik Tamás, Győri Mátyás, Farkas Bálint, Remes Tamás, Bereczki Dénes 6, Papp Dániel, Roczó Tamás 3, Domokos Imre 1, Styop Miklós, Dankó Bálint 1, Fekete Bálint 8(2), Karács Milán.
Edző: Gávai Ferenc

Ifi csapatunk a bajnoki tabella 7. helyét szerezte meg 23 ponttal. Fekete Bálint, a csapat gólfelelőse 133 góllal a 11. helyet szerezte meg a góllövő listán.


Az ERIMA-bajnokság U11-es korosztályának országos döntőjét rendezték a hétvégén.
Az ERSTE-Békési FKC csapata az országos 3. helyet szerezte meg!
Rendkívül erős volt a mezőny és fizikálisan sokkal erősebbek voltak az ellenfelek. Több NBI-es csapat utánpótlása is felsorakozott a pályán.
A békésiek ehhez képest szépen helytálltak.
Békés - Nyíregyháza: 15-13
Békés - Tatabánya: 15-12
Békés – Éles Kézilabda Suli: 11-15
Az elődöntőben a Budapest Honvéd csapata ellen léptek pályára a 99-es születésűek. Szoros, szép mérkőzésen a fővárosiak 14-12-es arányú győzelmet arattak.
A 3. helyért folytatott harcban Papp Bálint csapatának, újra az Éles ellen kellett megküzdenie. Végül egy gólos győzelmet arattak. (14-13)

Az országos 3. helyezett csapat tagjai:
Rákóczi Gábor
Pankotai Bence
Ács Tamás
Molnár Gergő
Krcsmarik Márton
Hégely Sándor
Márkus Tamás
Tóth Péter
Szász Bálint
Győri Kristóf
Kocsor Sándor
Szabó Pál
Kecskés Bence
Ásós Miklós

Edző: Papp Pálint

Papp Bálint: Nagyszerű eredmény már Országos döntőbe kerülni nemhogy a Országos döntőn 3 helyet megszerezni. Amit a rengeteg elvégzett munkának köszönhetünk és ennek a kitartó munkának meg lett az eredménye. Az ellenfelek is erősek voltak, de az okos taktikus türelmes játékkal sikerült ezt a nagyszerű eredményt elérni. Tavalyhoz képest előrébb léptünk egyet. Különösen örülök annak, hogy volt a csapatban tartás hiszen több mérkőzésen is vesztes helyzetből álltunk fel. Gratulálok a csapatomnak. Köszönöm mindenkinek a segítséget és a biztatást azoknak a kedves szülőknek akik támogatják a munkámat.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!