Emlékfutás Békésen!


A Trianoni emléknap tiszteletére az FGYKI főszervezésével és kilenc partner intézmény bevonásával egész Békést érintő atlétikai verseny lesz Június 2-án.

A Farkas Gyula Közoktatási Intézmény az emléknap tiszteletére programsorozatot szervez, 9 partner intézménnyel közösen. A programsorozat részeként NÖN 2011 emlékfutást szervez az érintett partner intézmények tanulói, dolgozói és minden vállalkozó szellemű békési lakos számára.

Célunk: a sport eszköztárával tudatosítani, hogy a Nemzeti Összetartozás Napján a mozgásélménye is ösztönöz együtt gondolkodásra, együtt emlékezésre.
A futók között szerepel Mucsi András, a városi önkormányzat Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság elnöke, aki a pihenők között rövid történelmi áttekintést is tart a résztvevők számára.

Időpont: 2011. június 2. Csütörtök 19. 00
Útvonal: Farkas Gyula Közoktatási Intézmény Középiskolai Kollégiuma – Széchenyi tér – Katolikus templomnál a lámpás átjáró – Kossuth utca – Szarvasi utca – Honfoglalás tér – PIHENŐ – Ady utca – Korona utca – Piac - Farkas Gyula Közoktatási Intézmény Középiskolai Kollégiuma

Várunk minden egészséges életszemléletű amatőr és igazolt sportolót, diákokat, felnőtteket, békés város sportszerető lakosait!
Békés, 2011. május 30


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!