A megye legjobb csapatai között a békési U.14-es focisták!


Nagy sikert értek el a békési U.14-es focisták, bajnokságot nyertek, a megyei döntőn pedig ezüstérmet szereztek!

A Békés Megyei Labdarúgó Szövetség a 2010/11-es évadban a megyei U.14-es (’97-’98-’99) labdarúgó csapatait területi elhelyezkedés szerint négy csoportba osztotta. A csoportokon belül a nyolc csapat háromszor játszott egymással az őszi és a tavaszi fordulókban. A Békési FC csapata megnyerte saját csoportját, ami részvételt biztosított a négy csoportgyőztes "Szuperkupa" névre keresztelt megyei döntőjére. E rangos eseménynek június 4-én a Békési Sportpálya adott otthont.

Két pályán – sorsolás alapján – folyt a küzdelem. Az egyiken Tótkomlós legyőzte Szeghalom csapatát, a másikon a békési focisták diadalmaskodtak Szarvas felett.

A két győztes játszhatott a megyei bajnoki címért, amit megérdemelten a Tótkomlós csapata nyert meg.

A torna végeredménye: 1. Tótkomlósi TC, 2. Békési FC, 3. Szarvasi FC, 4. Szeghalmi UNFC

A békési csapat tagjai: Szabó László, Stummer Richárd, Római Krisztofer, Szűcs Bence, Csikós István, Málik Richárd, Kocsis Dávid, Varga Kálmán, Kecskeméti János, Tokai Richárd, Kántor Richárd, Czövek András, Kocsis Márk, Szalai Gergő, Makovei Milán, Faragó János, Foltin Kristóf, edző: Puskás Károly.

A CSAPAT köszönetét fejezi ki azoknak akik segítették és támogatták a Megyei Döntő Békésen való megrendezését így a Békés Megyei Labdarúgó Szövetségnek, a Nagyház Pince Borozónak, a !Szülőknek!, Bíró Péter és Puskás Károly edzőknek.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!