Több ezren a Békési Szüreti Vásáron!


Megjelent: 2009 Október 4. ( Vasárnap ) 20:14
Módosítva: 2013 Március 10. ( Vasárnap ) 10:09
A húsvéti vásárnál is többen látogattak ki ma délelõtt a békési piacra, a Szüreti Vásárra.

Színes programokkal és rengeteg vásárossal találkozhattak a ma reggel a piacra szép számmal kilátogatók, ahol a békési piacfelügyelet és Jeneiné Lagzi Mária kezdeményezésére ismét nagy vásár volt.

A szüret és az ősz köré épített műsorban, programokban láthatták a Teleki úti ovisok műsorát, a Vadrózsák asszonykórust, a Belencérest, de volt tárogatós bemutató és nagy sikert aratott az idősebb gazdák előadása, amikor is egy korabeli lóvásárt és annak menetét mutatták be - statisztaként egy élő pacival.

Rengeteg csak erre az alkalomra érkező vásáros, régi kézműves mesterséget bemutató árus érkezett Békésre, így láthattak hagyományos szilvalekvár főzést, patkó kovácsolást és szőlőpréselést is.

A jó hangula rendezvény nag ytömeget vonzott, a sokrétű, színes programon nagyon sok család vett részt, akik szép számmal gyűjtötték be a gyerekeknek a "vásárfiát"

Több árussal is beszéltünk a nap folyamán, akik egybehangzóan állították, hogy ez a rendezvény nagyon sokat lendített forgalmukon és a programok a húsvéti vásárnál is színvonalasabbak voltak.

Képeinket a holnapi nap folyamán láthatjátok.

Képünkön a Teleki úti ovi Katica csoportja műsora előtt.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!