Évad záró vacsora a Mozgáskorlátozottaknál!


Mezõberényben tartotta rendezvényét az egyesület!Az egyesület vezetõjének cikke a Békés Mátrixon

Mozgás korlátozottak Békés Megyei Egyesületének Békési helyi csoportjának évad záró vacsorája volt 2009. Október 3-án Mezõberény Tóparti Vendéglõjében.

A vendégeket és a sors társakat Szûcs Gáborné Magdi a helyi csoport vezetõségi tagja és kultúrfelelõse köszöntötte elsõsorban Czeglédiné Kovács Ágnes Mozgáskorlátozottak Békés Megyei Egyesületének Elnök asszonyát, tovább Palatinusz Pál Békési Kistérségi Iskola Tag intézmény Vezetõjét és feleségét. Balázs Imre Békés Megyei Nyugdíjas Egyesületek Szövetségének Alelnökét és kedves feleségét, Pálfi Károly mérnök és kedves feleségét, és Gábor László és feleségét.

A Megyei Egyesülethez 25 helyi csoport tartozik, akik látogatják a Szervezetek rendezvényeit. Békés Város Mozgáskorlátozottak Egyesületét Szulovszky Gyula és kedves feleségét, Nagy István a Kondorosi csoport vezetõjét, és a Mozgáskorlátozottak Békés Megyei Egyesületének Elnökségi tagját és kedves feleségét és csoportját, Braun Lajosnét, Dévaványa, Czeglédi Sándor, Köröstarcsai, Petriné Fodor Ilona Sarkadi csoport, Sávolt János Újkígyósi csoportját, Vitéz Lászlónét, Békéscsabai csoportját, Pap Jánosnét , Kamuti csoportját, Szabó Ilonát a Tarhosi csoport vezetõjét és csoportját, Bontovics Jánosnét és Muronyi csoportját.

A vacsoránkat 30 vállalkozó és sors társaink támogatták. Szûcs Gáborné az Egyesület nevében kiemelten megköszönte Békés Város Polgár mesterének Izsó Gábor úrnak, Erdõs Norbert Békés Kistérségi Országgyûlési Képviselõjének, Békés Város Alpolgármesterének és a képviselõ testületnek az egész éves támogatásukat az Egyesület részére.

Továbbá a Mozgáskorlátozottak Békés Megyei Egyesületének, Békés Mátrix Internetes közösségi webportálnak és munka társainak a segítségüket.

A Békési Újság szerkesztõjének Szegfû Katalinnak, A Békési Torony rádiónak Rácz Attilának és Csurka Péternek és munkatársainak több éves támogatásukat. Vizsnyiczai Sándor vállalkozónak, Tánczos Imre tulajdonosnak és Tánczosné Pöszikének , hogy minden évben rendelkezésünkre bocsássa az Éttermüket, és a felszolgálóknak is köszönjük a munkájukat.

Ezek után egy nagyon finom vacsorával folytatódott a rendezvény és kötetlen beszélgetések és jó hangulatú szórakozással folytatódott. Szûcsné Magdi mindenkinek kellemes szórakozást és a vacsorához jó étvágyat kívánt.

A beszámolót Szûcs Gáborné Békési Mozgáskorlátozott helyi csoport vezetõségi tagja és kultúr felelõse írta.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!