Dánfok üdülőhasználati díjért látogatható


Hogy miért van rá szükség és milyen kedvezmények vannak, kiderül az alábbi cikkből - a Kulturális Központ írása:

Kedves Vendégek, Látogatók!

Szeretnénk Önöket tájékoztatni az üdülőhasználati díj bevezetéséről.
Miért van erre szükségünk?

Az üdülőhasználati díj bevezetésére első sorban vendégeink zavartalan és biztonságos pihenése érdekében van szükség. Így tudjuk biztosítani mindazokat a szolgáltatásokat, melyeket joggal elvárnak tőlünk a Kedves Vendégek. Természetesen nem szeretnénk kizárni senkit a kulturált szórakozás és pihenés köréből, ezért visszatérő vendégeink érdekeit maximálisan figyelembe véve megalkottuk kedvezmény rendszerünket is.

A Békés Kártya bevezetésével az üdülőhasználati díj csupán 50%, vagyis 200,-Ft-ba kerül a kártya felmutatójának és még plusz 2 fő kísérőnek (tehát egy kártyával összesen 3 fő vásárolhat fejenként 200,-Ft-os belépőt). A Békés Kártya árát szintén az üdülőközpont épülésére-szépülésére forgatjuk vissza - ez is Önökért van!

További kedvezményünkkel - a Családi bérlettel - a családok gondtalan és költséghatékony pihenését szeretnénk biztosítani. A Családi bérlet egy szezonra váltható meg és korlátlan számú belépésre jogosít. Egy bérlettel pl. két felnőtt és két gyermek (legfeljebb négy fő, legalább egy felnőtt kísérettel) veheti igénybe az Üdülőközpont szolgáltatásait.
A bérlet névre szóló.
A Családi bérlet ára a teljes szezonra 5.000,-Ft.

Amennyiben Családi bérletet vásárol, egy 1.000,-Ft értékű Békés Kártyát ajándékba adunk. Ha van már Békés Kártyája, akkor pedig a Kártya árát adjuk ajándékba. Így ebben az esetben csak 4.000,-Ft a Családi bérlet ára.

Ha most megváltja Békés Kártyáját, akkor nemcsak itt, hanem a város további harminc vállalkozójánál is érvényesítheti a kedvezményeket. Mindezt úgy, hogy a Dánfoki Üdülőközpont újjáélesztését is aktívan támogatja, hiszen a Békés Kártya bevételei itt hasznosulnak.

Az üdülőhasználati díj bevétele az Üdülőközpont és a szabadstrand működéséhez járul hozzá:
• vízimentőket alkalmazunk, akik vigyáznak a fürdőzőkre
• tisztán tartjuk a partszakaszt, a mosdókat és zuhanyzókat,
• megjavítjuk ami elromlott,
• fokozatosan kiépítjük ami még hiányzik,
• egyszóval üzemeltetjük, építjük-szépítjük az Üdülőközpontot és a szabadstrandot.
Ennek a munkának ma még az elején járunk. Nagyon sok fejlesztésre van szükség ahhoz, hogy az előző évtizedek elmaradt karbantartási munkáit pótolni tudjuk annak érdekében, hogy Vendégeink igényeit maradéktalanul ki tudjuk elégíteni.
Az üdülőhasználati díj bevétele nélkül viszont nem tudnánk a jelenlegi szinten sem működtetni szolgáltatásainkat.

Ezért kérjük szíves megértésüket és támogatásukat, hiszen közös erővel többre jutunk.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!