200 rajz készült a Békési Állatvédõk pályázatára


Az Esély Állat és Természetvédõ Közhasznú Egyesület okleveleket és plüssállatokat ajándékozott a legjobb rajzok készítõinek (Képgalériánk a cikk végén indul)

Az „ESÉLY” Állat- és Természetvédõ Közhasznú Egyesületnek köszönhetõen idén október eleje az állatvédelem jegyében telt el.

Az Egyesület „bizonyítsd be rajzban, hogy mennyire szereted az állatokat” címmel írt ki rajzpályázatot, melyre rekord mennyiségû rajzmunka érkezett. A 200 rajzmunka egyértelmûen alátámasztja azt, hogy a gyerekek az állatok iránti szeretetük szinte határtalan.

Az önszántukból elkészített rajzaikkal egész városunkban felhívták az állatvédelemre és az állatok szeretetének fontosságára a figyelmet! Rengeteg oklevéllel, és apró ajándékokkal jutalmazták a gyerekeket. Nagyon színes alkotókészséggel rendelkeznek a gyerekek, ugyanis a zsûrinek óriási fejtörést okozott a rajzok elbírálása.

Ezúton köszöni meg az egyesület a pályázóknak a rajzmunkáikat, hogy rajzaikkal népszerûsítették városunkban az állatvédelmet! Köszönjük!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!