Minimális Gyõzelem A Szeged Ellen


Szombaton egy ifjúsági és egy felnõtt mérkõzés várt csapatunkra a Tisza Volán II. együttesei ellen. Az elsõ találkozón gólgazdag döntetlen született.

A második összecsapás bemelegítést nézve az ember azt hitte, hogy még a vendégek ificsapata van a pályán. Nem, ez a felnõtt csapatuk, ami fõleg a '90-'91- es korosztályra épít.

A legtöbb srác nemrég töltötte be a felnõtt kort jelentõ 18. életévet. Szemben velük egykori NB1- es játékosok.

Papíron több tekintetben is nagy a kontraszt a két csapat között, de ez a pályán nem mutatkozott meg. Az ellenfél szívósan védekezett és támadásban is ötletes játékot nyújtottak. Sajnos mi nem játszottunk áttörõen, különösen támadásban akadtak problémák. Végig szorosan alakult az eredmény, nem tudtunk nagyobb elõnyre szert tenni. A végjáték hihetetlen izgalmasra sikeredett,de szerencsére mi szereztük meg a mindent eldöntõ találatot az utolsó (!) másodpercben. Ezzel a gyõzelemmel ismét átvettük a vezetést a tabellán.

Folytatás Balassagyarmaton, ahol hasonló végeredménnyel szintén kiegyeznénk.

Erste Békési FKC- Tisza Volán II- Dorozsma 27- 26 (13- 13)

Békés, 400 nézõ V.: Kisfalvi, Péli

Békés: ARDELEÁN- Molnár S. 1, Zöldy 1, Molnár Z. 2, Polgár T. 2, Mohácsi 10, Szatmári 1. Cs.: Domokos (kapus), Laurinecz 5, Molnár I., Habuczki, Lõrinczi 5. Edzõ: Gávai Ferenc

A Tisza Volán legjobb dobói: Temesvári, Grünfelder 4-4 Edzõ: Bartók Csaba

Hétméteresek: 1/1, ill. 4/2

Kiállítások: 8 perc, ill. 14 perc


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!