BFKC - Kötelezõ gyõzelem a Csömör ellen.


Szombaton az eddig 2 pontot szerzõ, utolsó elõtti Csömör látogatott Békésre.

A vendégek tavaly még az NB 2- ben játszottak, igaz, néhány évvel ezelõtt a KEK- ben képviselték hazánkat. Mára változott a helyzet, az akkori csapatból egyedül Gigler István maradt hírmondónak.

Jól kezdõdött számunkra a találkozó, magabiztos támadójáték jellemezte csapatunkat. Szemmel látható volt a két együttes közötti sebesség különbség. Számos lerohanásos gólt lõttünk, ami a jó védekezés következtében alakulhatott ki. A félidõ végén csupán az volt a kérdés, hogy mennyi lesz a differencia.

A második játékrészt a vendégcsapat kezdte jobban, alapos fejmosást kaphattak edzõjüktõl, hiszen 5 gólra megközelítették a Békést. Ekkorra a mi védekezésünk is tompult, a kapusteljesítmény sem volt meghatározó. Ezt látván idõt kért Gávai, ami helyretette a fiúkat, akik nagyobb sebességre kapcsoltak, és bebiztosították a 2 pontot.

A következõ találkozónk egy igazi rangadó lesz, Miskolcra látogatunk november 7- én.

Erste Békési FKC- Csömör KSK 37- 31 (21- 13)

Békés, 500 nézõ V.: Szilágyi, Szikszay

Békés: ARDELEÁN- Molnár S. 4, ZÖLDY 7, Habuczki 1, MOLNÁR I. 9, MOHÁCSI 9, Szatmári 1. Cs.: Domokos (kapus), Laurinyecz 3, Lõrinczi , Molnár Z., Keresztes 3, Petrovszki G., Polgár T. Edzõ: Gávai Ferenc

A Csömör legjobb dobói: Lepsényi 9, Márkus 7 Edzõ: Borsodi Péter

Hétméteresek: 3/1, ill. 4/3

Kiállítások: 6 perc, ill. -


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!