Vidám családi délután volt a Karacsban!


Megjelent: 2009 November 2. ( Hétfő ) 14:21
Módosítva: 2013 Március 10. ( Vasárnap ) 10:11
Szeverényi Valéria küldött nekünk beszámolót a rendezvényrõl:

Október 24-én /szombat/ délután az iskola pedagógusai, dolgozói hagyományteremtő szándékkal hívták az iskolába a gyermekeket és szüleiket.

A cél: a már meglévő jó kapcsolat ápolása, erősítése volt.

A kellemes délutánt Palatinus Pál igazgató nyitotta meg, amit sportverseny követett.

Hét vállalkozó szellemű osztály /felnőttekből, gyermekekből álló/ csapata mérte össze ügyességét Gyaraki László testnevelő tanár irányításával. Ezután a tornaterem egy rögtönzött színpaddá alakult, ahol közel másfél órás színvonalas műsort láthatott a nagy létszámú közönség. A fellépők között ott voltak tanítványaink, és volt diákjaink is, akik szeretettel vállalták a szereplést. A Belencéres Néptáncegyüttes nyírségi táncot járt, a Fregolina táncklub csacsacsát, szambát, rumbát. Bagoly László és fia Dávid, valamint Apáti-Nagy Máté Bizet, Händel, Mozart dallamaival kedveskedett. Soós Enikő, Rácz Zsuzsi musical részleteket, az iskola énekkara pedig Zsilák Ilona ének tanárnő vezényletével Abba számokat énekelt. A Linea klub aerobic versenygyakorlattal, Kiss Ildikó pedig fitness bemutatóval kápráztatott el mindenkit.

A délután további részében mindenki érdeklődésének megfelelően választhatott elfoglaltságot magának a sok program közül.

Az iskola udvarán az Íjász klub íjászai várták az érdeklődőket, Köpe László és barátai repülő- és autómodell bemutatót tartottak, a Szabadidős Lovasklub egyik legszebb lovát pedig nem csak megsimogatni lehetett, hanem a hátára is ülhettek a gyerekek. Kivonult az Önkéntes Tűzoltók létrás autója is, ami előtt hatalmas sor alakult ki. Nem is csoda, hiszen ritkán juthatnak a gyerekek olyan élményhez, amikor több tíz méter magasságból nézhetnek körbe, és csodálhatják meg kis városunkat.

Az épületben arcfestés, kézműves foglalkozás, táncház, lufihajtogatás, kareoke közül lehetett válogatni. A kirakodó vásár, a zsákbamacska is igen nagy érdeklődést váltott ki. Többen elidőztek az iskola múltjából vetített képek előtt is.

Az extrémebb sportra vágyókat ifj. Megyeri Sándor és barátai avatták be a gördeszkázás rejtelmeibe.

Éhezni és szomjazni sem hagytunk senkit, hiszen az ebédlőbe szendvics, süti, sült kolbász, sült krumpli illatával csalogattuk vendégeinket. Jó volt látni az asztalok mellett kialakuló beszélgető társaságokat, ami megerősített bennünket abban, hogy szükség van az ilyen rendezvényre.

Köszönjük azoknak a szülőknek a segítségét, akik munkájukkal, aktív részvételükkel is támogatták a családi délutánt!

Bízunk abban, hogy a következő alkalommal is ilyen sokan leszünk, és valóban hagyománya lesz ennek a rendezvénynek.

Ezúton szeretnénk még egyszer köszönet mondani valamennyi közreműködőnek az önzetlen segítségükért!

Nélkülük nem jöhetett volna létre:

Belencéres Néptáncegyüttes /Mahovics Tamás növendékei/, Fregolina táncklub /Kenyeres Csaba tanítványai/, Bagoly László a Művészeti Iskola igazgatója, Bagoly Dávid /volt diák/, Apáti-Nagy Máté /volt diák/ Soós Enikő /volt diák/, Rácz Zsuzsi /volt diák/, Linea aerobic klub /Bimbó Kati tanítványai/, Íjász klub íjászai, Köpe László és barátai, Szabadidős Lovasklub-Urkom Szilvi /volt diák/, Kovács Gabriella a Művészeti Iskola igazgató helyettese, Önkéntes Tűzoltók, ifj. Megyeri Sándor és barátai,

Balog Tünde, Csapó Alíz, Farkas Alexandra, Kelemen Cintia, Kovács Georgina, Mucsi Enikő, Szeverényi Barnabás, Szeverényi Beáta, Vári Hunor /volt diákjaink/

Bányai Judit, Csapó Lászlóné, Kovács Éva /szülők/


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!