Az uszoda medencéjére gyûjtenek az I. Békési Sportbálon!


Megjelent: 2009 November 2. ( Hétfő ) 16:38
Módosítva: 2009 November 11. ( Szerda ) 11:55
Még lehet jegyet vásárolni a színvonalas báli rendezvényre, melynek bevétele a Fürdőért Alapítványt gyarapítja majd.

Nemcsak sportolókat és vezetőket, hanem minden sportkedvelő békésit várnak a szervezők a jótékonysági eseményre. A szinte önköltséges belépő áráért svédasztalos, hétféle meleg étel, saláták és csokiszökőkút, színvonalas műsor és a Mediterrán együttes kellemes zenéje várja a szórakozni vágyókat. A szervezők a tombolabevételekből és sportrelikviák árveréséből várnak bevételt, melyet a Békési Fürdő területén megvalósuló 10 x 10 méteres termál medence felújítására ajánlanak fel. A ”Békési Fürdőért” Közalapítvány számláján már 6.907.000,- forint gyűlt össze, mely több mint a fele a medence várható költségeinek, érdemes hát adakozni, hiszen nincs messze a nemes cél.

Az est folyamán három értékes relikviát már biztos árverésre bocsátanak a szervezők. Mind a női, mind a férfi nemzeti kézilabda válogatott tagjai dedikáltak egy-egy mezt, de árverésre kerül egy Békés város címerével hímzett póló is Vajda Attila olimpiai bajnok kenus aláírásával.

A belépőjegyek elővételben 2009. november 8-ig, csupán 4000,- forintba kerülnek, megvásárolni a Dr. Hepp Ferenc Tagiskola gazdasági irodájában, a polgármesteri hivatal portáján és a Városi Sportcsarnokban lehet.

Azok az érdeklődők, akik november 8. és november 13. között a jegy vásárlásánál felmutatják a Békési Újság friss, novemberi számát, vagy a Békés Megyei Hírlap november 4-ei (szerdai) számát, az eredeti 4900,- forintos ár helyett szintén kedvezményes áron, 4000,- forintért vásárolhatják meg belépőjüket.

A végső jelentkezési határidő 2009. november 16. A bál fővédnökei Izsó Gábor Békés város polgármestere és Dr. Hepp Ferenc, a Dr. Hepp Ferenc Tagintézmény névadójának fia.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!