Ózdon maradt a két pont!


Pénteken elõrehozott mérkõzés keretén belül Ózdra utazott csapatunk. A Borsod megyei együttes eddig 2 pontot szerzett, tehát nem a hazaiak számítottak esélyesnek. Tavaly gyõztünk náluk, ez volt most is a cél.

Ehhez képest nem kezdõdött jól az elsõ játékrész, szinte végig a hazaiak vezettek, csupán a 25. percben sikerült átvenni a vezetést a lelkes vendéglátóktól. Az Ózdnál Harkó, nálunk pedig Mohácsi és Zöldy játszott gólerõsen. Kétgólos vezetéssel zártuk az elsõ 30 percet (12- 14).

A második félidõt ott kezdtük, ahol az elsõt befejeztük: a 37. percben már 14- 19 állt az eredményjelzõn. Ennél a pontnál viszont megállt a tudományunk. A hazai csapat 10- 2- es rohanást produkált, ami eldöntötte a gyõzelem sorsát. Senki sem tudott extrát hozzátenni a játékhoz ebben a periódusban, számos technikai hibát vétettünk, ezt a vérszemet kapó ózdiak könyörtelenül kihasználtak.

Ez a megmagyarázhatatlan teljesítmény visszaesés a Miskolc ellen nem ismétlõdhet meg, mert különben nagyarányú vereség lesz a vége.

Ózdi KC- Erste Békési FKC 26- 24 (12- 14)

Ózd, 300 nézõ V.: Horváth, Simó

A hazaiak legjobb dobói: Harkó, ill. Nyeste 7-7 Edzõ: Zákányi Zoltán

Békés: Ardeleán- Molnár S. 2, Zöldy 4, Habuczki 1, Polgár T. 1, Mohácsi 9, Szatmári. Cs.: Domokos (kapus), Laurinyecz 1, Molnár I. 5, Molnár Z. 1, Oláh D., Keresztes Gy., Bereczki. Edzõ: Gávai Ferenc

Hétméteresek: 2/2, ill. 4/2

Kiállítások: 4 perc, ill. 2 perc


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!