Zoltán Erikát és szombati tüzijátékot szeretnének a békésiek!


Már akik kitöltötték a XI. Madzagfalvi Napokon a Kulturális Központ kérdõíveit. A képviselõ testület elfogadta az igazgató beszámolóját.

1297-en válaszoltak a XI. Madzagfalvi Napok alatt osztogatott szavazó és kérdõív lapok - minõségfejlesztési részére.

Ez alapján a válaszadók 95% -ka elégedett volt a rendezvény színvonalával, míg 76% azt nyilatkozta, hogy eddig nem látott, új eseményeket is talált a gazdag programban.

Hiányosságokat 13% talált felfedezni 3 napos program alatt, azonban több mint 1000 fõ nyilatkozta azt, hogy a rendezvény mindenféle nehézség és probléma nélkül zajlott.

A kérdõív legérdekesebb része a 2010-es Madzagfalvi Napokhoz kapcsolódik, itt ugyanis számos javaslat érkezett a programokhoz.

Többek között a válaszadók javasolják és kérik, hogy a tüzijáték inkább szombat este legyen - a másnapi iskolai tanítás és a gyerekek pihenése miatt, de kérték azt is, hogy inkább a hónap közepén legyen a fizetések és a nyugdíjak miatt a rendezvény.

Javasolt elõadók és kívánt koncertek között felbukkant az Apostól, Varga Ferenc és a Republic neve is.

Pozitív emléket hagyott a rekordkísérlet keretében fõzött étel is, többen újból ilyet szeretnének.

Koszecz Sándor, a Kulturális Központ igazgatója a Békés Mátrixnak elmondta, hogy a 2010-es rendezvényt még nem kezdték el szervezni, mivel még nincs pontos számuk a rendezvényre fordítható összegrõl, de nagyon komolyan veszik a kérdõíveket és az abban megfogalmazott véleményeket, mert csak így tudják tovább fejleszteni a rendezvényt.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!