BFKC - Kezdődik a felkészülés!


Az NB I/B Keleti csoportjában szereplő csapatoknál elkezdődött a felkészülési szezon a 2011/2012-es bajnokságra, amelynek során változtak a játékos-állományok.

Csapatunk esetében az alábbi mozgásokról kell beszámolnunk: távozik a csapatból a hamar közönség kedvenccé lett Habuczki Tamás, aki fontos szerepet játszott a védekezésünkben. Döntésének oka az, hogy barátnője - aki szintén kézilabdázó - az elsőosztályú Siófok csapatához szerződött.. Hiányozni fog, sok sikert a pályafutásához. Öröm az ürömben, hogy ha játszani fog Habu, akkor is a Nyugati csoportban.
Távozik a csapattól Füleki Áron, aki Balmazújvárosban folytatja pályafutását. Iskolai tanulmányait Pesten folytatja Zöldy Tamás, ezért a nagy riválishoz, a Törökszentmiklóshoz igazolt.

Leigazolásra került Tomori Győző (1984. 01. 19.) a Hajdúböszörmény csapatából, illetve a csapattal edz Vantara Gyula (1981. 02. 08.) beállós, aki az NB II-es Békéscsabai Belváros DSK-ből érkezik, Habu pótlására.
Orosházáról érkezett csapatunkhoz a szélső, de korábban irányítóként szerepelt Kardos Róbert (1986. 02. 09.), pozíció: balszélső, magasság: 180 cm, testsúly: 80 kg.
Az új játékosokkal rövid, bemutatkozó interjú hamarosan..

A 2011/2012-es szezon csapatai


Tizennégy csapat száll harcba egymással szeptembertől az idei bajnokságban. A cél természetesen a minél jobb helyezés.
Az ERSTE-Békési FKC már megkezdte a felkészülést a következő szezonra.
NB I B FÉRFIAK KELET KÉZILABDA 2011-2012


Gyöngyösi KK II
Békési FKC
Dabas Diego KC
FTC II
Hajdúnánás Robzol
Köng Trade Balmazújváros
Ózdi KC
Balassagyarmati KSE
CLAAS Törökszentmiklós
Ceglédi KKSE
Nyíregyházi KSK
Hajdúböszörményi TE
Csömör KSK
Primavera Mizse KC


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!