Online tárlatunkban: Varga Péter


Eddig kiállításokra jártunk, most mi hozzuk létre azt! Harmadik onlinekiállításunk főszereplője: Varga Péter fotós barátunk és különleges felvételei!

HA TE is szeretnéd megmutatni képeid, festményeid a Békés Mátrix olvasóinak, jelentkezz: info@bekesmatrix.hu

Varga Péter így ír magáról:

Amikor nem fotózom szakoktatóként dolgozom, mint népi szövő és fazekas a Farkas Gyula illetve már Békés Megyei Tisza Kálmán Közoktatási Intézet EGYMI részlegénél immáron 27 éve.

Kétezer kilencben műtötték a lábam és akkor a telefonommal elkezdtem kattogtatni és megtetszett ,akkor el határoztam el, hogy beszerzek egy fényképező gépet azóta már a harmadiknál tartok .

Jelen pillanatban egy FujiFinex HS10 – et használok

Kiemelt kedvenc témáim nincsenek, de nagyon szeretek makró képeket készíteni, (meg mindent kipróbálni) a lényeg hogy fotózhassak!

Részt szoktam venni egy-egy pályázaton ahol már sikerült egyet megnyernem ez a Royal magazin /BAZ megyei / pályázata volt, a másik egy biztosító cég 2011 -es falinaptár pályázata volt ahol a szeptemberi kép az én fotóm! .

Szeretném minél tovább fejleszteni magam, és minél több képet készíteni, és megmutatni másoknak! Köszönöm ezt a bemutatkozási lehetőséget a Békés Mátrixnak!

Tisztelettel Varga Péter


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!