Ifj. Surman Zoltán nemzetközi sikere!


Megjelent: 2011 Augusztus 21. ( Vasárnap ) 16:42
Módosítva: 2011 Szeptember 2. ( Péntek ) 18:29
Ifj. Surman Zolán És Váradi Tamás Sikere Szlovákiában!

2011. augusztus 19.-én hagyományosan megrendezésre került a Szlovákiai Párkányban az a nagyszabású Ökölvívó Gála, amelyen nagyobb részt profi ökölvívók kaptak lehetőséget.

Mindezek ellenére a Surman Box Clubtól 2 fő, Ifj. Surman Zoltán és Váradi Tamás meghívást kaptak a nagyszabású nemzetközi gálára.

Az igen színvonalas rendezvényen 14 profi ökölvívó mérkőzés mellett 3 amatör mérkőzésre is sor került, amelynek keretében Ifj. Surman Zoltán a serdülő korcsoport 41,5kg-os súlycsoportjában lépett kötelek közé és ellenfele a helyiek "kis" reménysége Gergely Svajda volt. Zoli ellenfele korban és magasságban is előnyt élvezett, de mindez az előny a ringben teljesen eltűnt, hiszen Zoli minden szakmai tudását bevetve végig uralta a mérkőzést és többször is igen nehéz helyzetbe hozta ellenfelét, és így néha nem sok hiányzott a mérkőzés idő előtti befejezéséhez. A végén Zoli egyhangú pontozásos győzelmét hirdették ki. Zoli korához képest egyre határozottabban és érettebben bunyózik, és ez meglátszott az első nemzetközi mérkőzésén is, ahol a Szlovák szakma is igen elismerően nyilatkozott a mérkőzését követően teljesítményéről.

Váradi Tamás súlya a mérlegre állva 78kg-ot mutatott, míg ellenfele súlytöbblettel 83kg-al mérlegelt. Tomi ennek ellenére vállalta a mérkőzést és nem is döntött rosszul, hiszen hiába volt ellenfele alkati és súly előnyben Tomi nagyon okosan és taktikusan bunyózva oktatta ellenfelét. Bár a 3. befejező menetben egy látványosabb tiszta ütés eltalálta versenyzőnket, ennek ellenére egyhangúan jobb volt ellenfelénél és ennek megfelelően hirdették ki győzelmét.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!