A folytatás szinte biztos!


Színvonalas programokkal és jó hangulattal zárult az I. Békés-dánfoki Zenei Fesztivál

Vasárnap hajnali négy órakor bezárta kapuit a Békés Városi Kulturális Központ és a Dánfoki Üdülőközpont közös szervezésében megrendezett zenei fesztivál Dánfokon. Első alkalommal, de nem utoljára került megrendezésre. A két nap alatt közel 1600 fiatal és idősebb korosztály látogatott ki az üdülőbe, ahol a gyermek programokon keresztül a tánczene, retro disco és a rockzene szerelmesei is jól érezhették magukat.

A pénteki napon igazi fesztivál idő, szabad strand és a közel 32 fok várta a bulizni vágyókat. A programok 17.00 órakor kezdődtek, amikor Bereczki Karcsi a húrok közé csapva megnyitotta a rendezvényt. Ezt követően a Határeset zenekar, a Vida Rock Band Roll, Dreadful Peace, Blades, Deviant, Falka Rock Band zenekarok zúztak a nagyszínpadon. Ezzel nem ért véget az este. A kis színpadon az Álmosvölgy és a Nagyszalontáról érkezett Gladiators Acoustic Band szórakoztatta a fesztiválozókat. A napot Pálfi Zoli latinos zenékkel fűszerezett retro diszkója zárta.

Szombaton ugyan csak forróságra ébredtek a sátrazók, és a szivornya hűs vizében kerestek menedéke. A programok 15.00 órakor gyermekműsorral indultak, majd Pocsai Laci és Varga Tivadar húzták a talpalávalót. A nagyszínpadon a Cet, SecRat, Dorothy In Overdrive, Scarecrow, Monkey Ranch, Over Preomises, Pernahajder Campbell és a békéscsabai ABBA zenekar koncertjét tombolták végig a fiatalok. Végül 22.00 órától retro disco zárta az I. Békés-dánfoki Zenei Fesztivál programját.

Ez úton szeretném megköszönni minden zenekarnak, támogatónak, médiáknak és az önkéntes segítőknek a munkáját, és nem utolsó sorban azoknak, akik kilátogattak és jól érezték magukat. Találkozzunk 2012-ben. Addig is minden jót!

Üdvözlettel: Csökmei Gábor

Békés Városi Kulturális Központ


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!