Fonyódliegeten készült a BFKC utánpótlása a szezonra!


Utánpótlás edzőtábor Fonyódliget, 2011. július 10-20.

Hozzávalók:

  • 17 serdülő/ifi korú kézilabdás fiú:
  • 2 pár elvetemült szülő: Farkasék, Paulcsikék
  • a napi két edzéshez az edzésterveket kidolgozó és megvalósító Kádas Laci bácsi és felesége, Erika néni
  • a békési önkormányzat tulajdonában lévő, remek adottságokkal rendelkező, minden igényünket kielégítő fonyódligeti üdülő
  • megfelelő edzéshelyszínek: tornaterem Fonyódon és a reggeli futóedzésekhez a sétány, a gyönyörű kilátással a Balatonra, szemben a Badacsonnyal
  • a Molnár Pistától kölcsönkapott 24 sárga bicikli
  • megfelelő nagyságú bogrács, tárcsa, elegendő nyárs és a belevaló nyersanyagok
  • 9 napsütéses, kánikulai nap és egy esős /de ez el is hagyható, főképp, ha a legutolsó/.

Összeállítás:

A felnőttekből álló személyzet időre és igény szerint beszerzi, elkészíti és tálalja a szabadban a reggelit, ebédet és vacsorát, az étkezések után a terepet rendbe rakja, közben megelégedéssel nyugtázza, hogy az elkészített ételek mindig szinte az utolsó morzsáig elfogytak.

Míg ebéd után a délelőtti futó- és tornatermi edzésen elfáradt ifjúság szobáikba visszahúzódva pihen, addig a személyzet a parton illetve a vízben piheni ki a délelőtt fáradalmait. A személyzet a délutáni strandolás után 18 óra tájban visszasétál a nyaralóba, közben megbeszéli a délutáni edzésről elgyötörten megérkező srácoknak felszolgálandó "vadász"vacsorát­* /*: ki mit talál, azt eszik + az ebédből esetleg megmaradtak elpusztítása/.

Esténként igény szerint egészségügyi séta a parton.

Az edzőtábor időtartamára eső egyetlen edzésmentes vasárnapot a csapat és a személyzet a kerékpárral megközelített balatonboglári szabad strandon tölti.

Szükséges még hozzá ízlés szerint jókedv, jó étvágy, jó poénok, tolerancia a fiúszobákban uralkodó állapotokhoz és az esetleges éjszakai hangoskodások elviseléséhez, illetve egy lapát!

Aki mindezt nem hiszi, az járjon utána, vagy jöjjön el velünk jövőre!

Békés, 2011. augusztus Aki mindezt lejegyezte: Pné B. G.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!