Ifjúsági Díjasok


Megjelent: 2011 Szeptember 5. ( Hétfő ) 12:33
Módosítva: 2013 Március 10. ( Vasárnap ) 16:02
A XIII. Madzagfalvi Napokon kerültek átadásra az ide Ifjúsági Díjak!

Berczi Réka


Réka a Karacs Teréz Tagiskola tanulója. Általános iskolai tanulmányai során hét éven keresztül kitűnő tanuló volt. Magatartása példamutató. Kedves, megnyerő, segítőkész egyéniségével kivívta az iskola tanulóinak és tanárainak elismerését. Az iskolai és az osztályközösség életében aktívan részt vesz, vezető személyiség. Városi, megyei, országos tanulmányi versenyeken eredményesen szerepel, ezzel is öregbíti iskolája és városa hírnevét.

Bohus Lídia


A Békési Kistérségi Iskola Hepp Ferenc Tagiskolája tanulója. A az emelt szintű matematika irányultságú osztályban kitűnő tanuló. Sokoldalúságát jelzi, hogy szép kiejtési, nyelvészeti, helyesírási, angol és matematika versenyek mellett atlétikában is eredményesen szerepel. A Varga Tamás Matematika versenyen megyei 1. helyezett volt. Kimagasló tanulmányi eredményei, kitartó szorgalma, segítőkészsége, kedves és szerény magatartása példaértékű társai számára.

Csordás Ákos

Csordás Ákos általános iskolai tanulmányait a Karacs Teréz Általános Iskolában végezte, jelenleg a Békéscsabai Evangélikus Gimnázium Művészeti Szakközépiskola, Kollégium és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény végzős tanulója. Előadói képességei már általános iskolában kiderültek, amit folyamatos képzéssel azóta is fejleszt. 2009-ben az Én hangom tehetségkutató versenyen korcsoportjában I. helyezést ért el, 2010-ben az X-faktor tehetségkutató verseny legjobb 50 énekese közé került. További sikereket kívánunk énekesi pályájához.

Juhász Bence (elől)

Juhász Bence a Békés Megyei Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény végzős gimnáziumi tanulója, a Békési Kajak-Kenu Club versenyzője. Iskolája jó tanuló, jó sportoló kategóriában tett személyére javaslatot. Jó tanulmányi eredménye mellett ifjúsági és felnőtt versenyeken is dobogós helyezéseket ért már el. 200, 500, 1.000 és 4.000 méteres távokon egyéniben és csapathajbóan egyaránt sikeres a hajóban elől ülő Juhász Bence.


Nyeste Ágnes

Nyeste Ágnes a Békési Kistérségi Iskola Hepp Ferenc Tagiskolájának tanulója. 8 éves kora óta rendszeresen atletizál, pontos, fegyelmezett edzésmunkájának köszönhetően egyre jobb eredményeket ér el. A hétpróba országos 2. helyezés jelzi, hogy a legkülönbözőbb versenyszámokban kiváló, távolugrásban, magasugrásban, rövid- és középtávú futószámokban egyformán vannak (egyéniben és csapatban is) országos helyezései. Az edzések nem mennek a tanulás rovására, hiszen a 2010-11-es tanévet is "jeles" rendű bizonyítvánnyal zárta.


Okányi Mihály

Okányi Mihály általános iskolai tanulmányait a Hepp Ferenc Általános Iskolában végezte, jelenleg a békéscsabai Belvárosi Általános Iskola és Gimnázium tanulója. 1999-től az Alapfokú Művészeti Iskola néptáncos növendéke, 2005-től a Belencéres Néptáncegyüttes tagja. Az együttessel elért eredményei mellett egyéni táncosként is sikeres. Az Országos Ifjúsági Szólótánc Fesztiválon "Ezüstpitykés Táncos" címet kapott, a XX. Országos Szólótánc Fesztivál felnőtt döntőjében "Junior díj" különdíjat vehetett át. A Táncművészeti Főiskolára készül.


Szabó László


13 évig volt a Szegedi Kis István Református Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium tanulója. Gimnáziumi tanulmányait nyelvi előkészítő osztályban kezdte, második osztályos korára német és angol nyelvből is sikeres érettségi vizsgát tett, majd mindkét nyelvből emelt szinten is leérettségizett jeles eredménnyel. A többi tantárgyat sem hanyagolta el, mindvégig kitűnő tanuló volt. Az iskola közéletében aktívan részt vett, társai mindig számíthattak rá. Jelenleg a Szegedi Tudományegyetem germanisztika szakán első éves hallgató.

Előre jelezte, hogy az ünnepségen nem tud részt venni, így az elismerő oklevelet és az ajándékot péntek délelőtt vette át Izsó Gábor polgármestertől.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!