Tisztújítás a békési Fidesz csoportnál!


Csurka Péter alelnökként csatlakozik a vezetéshez.

Hivatalosan most már három alelnöke van a békési Fidesz szervezetnek – jelentette be Rácz Attila elnök mai sajtótájékoztatóján. A tisztújítás során megerősítést kapott a régi vezetés, harmadik alelnöknek pedig Csurka Pétert választották a párt békési szervezetének vezetésébe.

Csurka Péter a Torony Rádió alapító tagja és vezetője elmondta, eddig a Fidesz háttérmunkáiban vett részt, most a vezetés felkérésére alelnökként segíti a párt munkáját.

Rácz Attila hangsúlyozta, szeretné, ha még többen csatlakoznának a párthoz olyan hiteles személyek, akik szívesen tennének a városért

A politikus egy önkormányzati beszámoló kapcsán a svájci frank alapú kötvényekről szólva elmondta, javasolták, hogy a lejárta előtt készüljön el egy gazdasági terv az önkormányzatnál, mert számításaik szerint a 2 milliárdos kötvény állomány, ha most lenne esedékes visszafizetni, mintegy 1 milliárdos ráfizetést jelentene.

A békési Fidesz elnöke hangsúlyozta, ismételten kéri az önkormányzatot, hogy dolgozzon ki a javaslatot a 2017-ben lejáró kötvénykonstrukcióval kapcsolatban.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!