Karitatív a pusztaottlakai Tepertő Fesztivál!


Az adományok Böjte Csaba atya Szent Ferenc Alapítványát és a dévai árvaházat segítik.

"Az örömnél is nagyobb az a boldogság,

amikor másokon segítünk"

Amikor évekkel ezelőtt útjára indítottuk a tepertőfesztivált egy olyan ingyenes rendezvényt álmodtunk meg, amely fantasztikus élményt nyújt az embereknek, hogy kizökkenhessenek a mindennapok taposómalmából.

A Tepertőfesztivál évről évre egyre sikeresebb lett, de 2010-ben mégsem került megrendezésre, mert a szervezők úgy döntöttek, a Dél-Békést feldúló viharkatasztrófa károsultjai számára ajánlják fel a fesztiválra szánt pénzt. Ezzel több, mint 100 embernek sikerült visszaadni az otthonát!

A tavalyiért kárpótlásul minden eddiginél fantasztikusabb programot ígérnek a szervezők – ugyanakkor folytatják a jótékonysági akciókat is: az idei Tepertőfesztivál bevételének összes hasznát és az adományokat a Böjte Csaba atya által életre hívott dévai Szent Ferenc Alapítvány árvának ajánlották fel.

Jöjjön el a fesztiválra és támogassa céljainkat, segítsen Ön is:

Ha pénzzel szeretné támogatni a Tepertőfesztivált és ezzel a Böjte Atya árváit, a UNICREDIT BANK ZRT 10918001-00000081-29530006 számlaszámra küldheti felajánlását.

De azzal is segít ha elhozza feleslegessé vált ruháit, vagy keresse munkatársainkat a 06 30 581 7790 telefonszámon, akik az Ön településén is megszervezik a gyűjtést.

Jöjjön el Pusztaottlakára, a Tepertőfesztiválra:

sztárok, koncertek, családi és gyerekprogramok!

A belépés díjtalan


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!