BFKC: Szombaton érkezik a Törökszentmiklós


A BFKC tagjait kérdeztük, mit várnak a hétvégi mérkőzéstől.

Kardos Róbert: A Békés ősi riválisa a Törökszentmiklós érkezik hozzánk a hétvégén. Mindenféleképpen győzelmet várok magunktól, főleg, hogy korrigáljuk a múlt heti kevésbé jó és hullámzó teljesítményünket. Remélem a csapat egy emberként fog tudni játszani, úgy ahogy az első három mérkőzésen tette. Akkor mindenképpen győztesen jövünk le a pályáról.

Tomori Győző: Csak nyerhetünk. Biztos, hogy nehéz lesz. Ha a bal átlövőjüket "meg tudjuk oldani", akkor biztos, hogy nem lesz gond. Jó védekezés kell és a ceglédi teljesítményünket ki kell javítanunk itthon.

Polgár Tibor: magabiztos győzelmet várok a mérkőzéstől. Remélem nagyon sok néző lesz és telt ház mellett egy közönségszórakoztató mérkőzésen begyűjtjük a két pontot. Mint mérkőzéstől, mindenképpen tartunk, de egészséges önbizalommal várjuk a hétvégét.

Ardeleán Péter: Hétvégén egy nagyon komoly találkozó vár ránk. Senki se számítson szép és látványos játékra, inkább férfias, kemény meccs lesz, ahol a küzdelem fog dominálni! Jó hangulatra számítok ahol -ha szoros mérkőzésen is-, de hazai pályán mindenképpen győznünk kellene. Szombaton ennek szellemében fogunk pályára lépni!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!