I. Tisza Kupa


Szalontechnika, alkalmi konty, klasszikus hajvágás – több kategóriát is hirdetett a Tisza Kálmán iskola. Országos fodrászverseny, melynek helyszíne Orosháza lesz, ahol is az iskola tanulói is megmérettetnek.

Pénzdíjas országos fodrászversenyt hirdet a Békés Megyei Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény tanuló és felnőtt kategóriákban. (A versenyre felnőttképzésben részt vevő tanulók is jelentkezhetnek!)Október 30-án, vasárnap 9 órára, a verseny kezdetére várják az érdeklődőket az Eötvös-csarnokba. A nevezők már korábban, a regisztrációt követően fél 8-kor foglalják el helyüket a megfelelő számú tükör előtt. A versenyre meghívást kaptak és elfogadták meghívásunkat fodrászélet elismert képviselői és szaktekintélyei Hajas László, Papas Vaszilisz, Zsidró Tamás, Tombáczné Szemerédi Zsuzsa, Meszlényi Tamásné, Ress Károly, Szabó Ferenc, Széll Sándor, Madarász István, Kászonyi Ildikó. A rendezvény fővédnöke Dr. Dancsó József országgyűlési képviselő, Orosháza város polgármestere.Nevezni október 20-ig lehet. A nevezési díj tanuló esetében 2.500 Ft/versenyszám, felnőtt esetében 4.000 Ft/versenyszám. A nevezési díjat befizetheted a helyszínen, vagy átutalhatod az OTP: 11733072 – 15343202 számlaszámra október 20-ig. A helyszínen már nem nevezhetsz. Látogatóknak, kísérő tanároknak vagy szakoktatóknak a belépési díj 1000 forint, diákoknak pedig (diákigazolvány felmutatásával) 600 forint.

Általános tudnivalók:

• A versenyzők elfoglalják helyüket a páston. Mielőtt a verseny indul, a versenybíróság ellenőrzi, hogy a versenyző tükörfoglalása egyezik-e a regisztrált tükörszámmal.
• A modellek nem segíthetnek a versenyzőknek (nem nyúlhatnak a fejen lévő hajhoz).
• A zsűrizés alatt a modelleknek a tükörrel szemben kell ülniük, a helyzetváltoztatás büntetendő.
• A modelleknek a versenyzés közben kötelező a beterítő kendő viselése. A ruha ne takarja el a nyakat, mert ronthat az eredményen, ha nem látható a nyakfazon.
• A versenybíróság ellenőrzi a versenyszabályok betartását, megszegésük esetén büntetőpontot ad (zsűritagonként 1-3 pont).
• Versenyből való kizárást eredményez, ha a versenyzők modellt cserélnek, vagy a versenyző a kihúzott tükörszámot mással elcseréli.
• Az I., II. és III. éves tanulók vagy élő modellen, vagy babafejen végezhetik a műveletet, de nem lehet keverni. A babafej lehet asztalra szerelhető, vagy öltöztetett, vagy beterítő kendő használható.

Díjazás tanuló kategóriában:

I. hely: 40 ezer Ft
II. hely: 20 ezer Ft
III. hely: 10 ezer Ft

Díjazás felnőtt kategóriában:

I. hely: 70 ezer Ft
II. hely: 40 ezer Ft
III. hely: 20 ezer Ft

Valamennyi versenyszámot külön is díjaznak.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!