Heppes ezüstérem az 1. Tópart Sárkányhajó Versenyen


A Dr. Hepp Tagiskola Fekete Serege lett a második

Mezőberény, 2011.október 1. Az első Tópart Sárkányhajó Népszerűsítő versenyen találkozott 10 vidám csoport, akik elhatározták, hogy a 20 fős sárkányhajókban kipróbálják ügyességüket, kitartásukat. A csoportok Mezőberényből, Szanazugból, Gyomáról, Szarvasról, Csongrádról érkeztek. Békés várost két csapat is képviselte, melyek egyike főleg a Dr. Hepp Tagiskola tanáraiból, dolgozóiból és családtagjaikból verbuválódott.

A bemelegítő tiszteletkör után sorsolták ki a versenypárokat: a 200 méteres távon egyszerre két hajó siklott végig: az evezősöket ütemes dobszóval irányították, az irányt a kormányos tartotta. A verseny két-két futamból állt, és az itt mért idők alapján született meg a végső sorrend. Az értékelésnél külön kategóriát jelentettek a kezdő és haladó csapatok. A Heppesek a kezdők között 2. helyezést nyertek el >Fekete Sereg< nevű csapatukkal, melynek tagjai a következők voltak.
A 20 evezős: Barna Zoltán, Bondárné Takács Judit, Bondár Gábor, Boros Imre, Budai Attila, Hegyesiné Szűcs Magdolna, Jakucs Gyöngyi, Karácsné Sárközi Dóra, Nagyné Hidvégi Mária, Nagy Csaba, Puskásné Pásztor Ildikó, Puskás Károly, Ráczné Erdei Krisztina, Samu Hedvig, Samuné Nagy Katalin, Sántháné Tokaji Mária, Szabados Éva, Takácsné Gregus Mária, Tornyi Gabriella, Vidáné Endrődy Ildikó.

A dobos és hangulatmester Borosné Kiss Rebeka volt. A kormánynál irányított Kálmán Tibor.

A verseny videófelvételéhez katt ide!
http://users.atw.hu/heppvideo/filmek/2011-sarkanyhajo.htm


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!